پیمان فروهر افزود: وزارت بهداشت در مقابل بسیاری از تخلفات مانند روغن پالم، آبلیمو، بیمارستانها و پزشکان غیرمتعهد سکوت کرده است و در نقطه مقابل، ضربه بیسابقهای به صنعت نوپای آب معدنی کشور زد.
وی با تاکید بر اینکه اعلام نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو پیش از تائید نهایی نتایج نمونهبرداریها و گزارشها بوده است، افزود: این اقدام موجب خدشهدار شدن اعتماد مردم به صنعت آب معدنی شد و یقینا میزان درآمد این صنعت به علت کاهش تقاضای مردم تحت تاثیر قرار میگیرد.
او با تاکید بر اینکه امیدواریم سازمان غذا و دارو حداقل خود در جهت جبران بخشی از ضرر و زیان وارده به صنعت آب معدنی کشور برآید، تصریح کرد: آب معدنی دماوند در حالی از سوی سازمان غذا و دارو غیرمجاز اعلام شد که این سازمان و مجموعه وزارت بهداشت در بسیاری از تخلفات که مستقیما سلامت مردم را تهدید کرده و حتی منجر به فوت افراد میشود، سکوت کرده است.
فروهر ادامه داد: سازمان غذا و دارو طی دو مرحله از آب معدنی دماوند نمونهبرداری کرد که سلامت نمونه نخست تائید شد و طی هفته آینده نتیجه آزمایش نمونه دوم نیز اعلام خواد شد.
دبیر انجمن آبهای معدنی و آشامیدنی کشور در پاسخ به این پرسش که آیا آب معدنی دماوند از بازار جمعآوری شده است، خاطر نشان کرد: اطلاعی از این موضوع ندارم، اما ممکن است سازمان غذا و دارو این کار را کرده است.
در پی اعلام غیرمجاز بودن محتویات آب معدنی دماوند، مدیرکل استاندارد تهران اعلام کرده بود که نمونههای آب آشامیدنی «دماوند» در چند آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گرفته و سالم بودن آنها تایید شده است.
منبع:خبرگزاری آنا کد خبر: ۵۵۸۰۹ تاریخ انتشار: جمعه ۱۰ مهر ۱۳۹۴ – ۱۲:۰۴