معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو گفت: هر متر مکعب آب شیرینسازی شده ۳۰۰۰ تومان تمام میشود.
دائمی با بیان اینکه استفاده از آب دریا در مناطق کمآب جزو برنامههای وزارت نیرو است، اظهار کرد: در همین راستا استفاده از آبشیرینکنها و تولید همزمان آب و برق از مهمترین سیاستهای وزارت نیرو است.
وی با بیان اینکه در طول دو هزار کیلومتر سواحل جنوبی کشور طرحهای زیادی برای شیرینسازی آب دریا توسط بخش خصوصی اجرا میشود که وزارت نیرو آب شیرین را به صورت تضمینی از آنها خریداری میکند،گفت: امیدواریم با توسعه آب شیرینکنها بخشی از مشکلات کم آبی در جنوب کشور برطرف شود.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با بیان اینکه برای استقرار توسعه پایدار در کشور و اجرای بهینه طرحهای آب و برق نیازمند طرح آمایش سرزمین هستیم،اظهار کرد:وزارت نیرو یک دستگاه تخصصی است که وظیفه تامین آب و برق برای همه مصارف بخشهای مصرف کننده را بر عهده دارد.
دائمی با بیان اینکه بسیاری از فعالیتها به تامین پایدار آب و برق بستگی دارد که برای تحقق این موضوع نمیتوان از علوم جدید چشمپوشی کرد،گفت:سیاست وزارت نیرو در صنعت برق افزایش راندمان بخش تولید و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است، به همین دلیل نصب ۵ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در برنامههای وزارت نیرو قرار دارد.
وی از همکاری نزدیک وزارت نیرو با شرکتهای دانش بنیان خبر داد و گفت: وزارت نیرو ارتباط نزدیکی با دانشگاهها و مراکز علمی دارد و شرکتهای دانش بنیان نقش مهمی در سرعت بخشیدن به دستیابی و استفاده از فناوریهای جدید در صنعت آب و برق دارند.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو اظهار کرد: دانش فنی مرز جغرافیایی و سیاسی نمی شناسد اما همواره تلاش ما مبتنی بر استفاده از توان داخلی است.
دائمی با اشاره به این که برای استقرار توسعه پایدار در کشور و اجرای بهینه طرحهای آب و برق ما نیازمند طرح آمایش سرزمین هستیم، گفت: با تکمیل مطالعات طرح آمایش سرزمین، مزیتهای اقتصادی هر منطقه مشخص میشود و میتوان بر اساس آن توسعه کشور را انجام داد.
وی در خصوص علت وجود برخی صنایع پرمصرف در مناطق کمآب اظهار کرد: متوسط بارندگی درازمدت کشور ۲۵۰ میلیمتر بوده که این عدد طی سالهای اخیر به ۲۰۵ میلیمتر کاهش یافته است و برنامهریزیهای منطقهای بر اساس آمارهای بلندمدت صورت میگیرد.
منبع:شفاف کد خبر: ۳۴۰۶۰۷ تاریخ انتشار:۰۵ شهریور ۱۳۹۴ – ۲۳:۰۰