جاسم جادری روز یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت بحران کمبود آب در هرمزگان، تاکید کرد: مدیریت بحران آب در هرمزگان باید به شیوه مناسبی صورت گیرد.
وی افزود: با توجه به اینکه در بحران کمبود آب قرار داریم باید آبیاری فضای سبز در هرمزگان ساماندهی شود تا از آب شرب کمتری برای این کار استفاده شود و از راه های جایگزین بهره ببریم.
جادری تصریح کرد: با توجه به اختلافات و مشکلات موجود در آبرسانی به فضای سبز باید کمیته ای متشکل از اداره کل مدیریت بحران استانداری و شهرداری بندرعباس و شرکت آب و فاضلاب تشکیل و این موضوع را بررسی و در سریع ترین زمان ممکن آن را حل کنند.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: اعتبارات لازم برای رفع مشکلات بحران آب در هرمزگان تاکنون تخصیص یافته و همچنان اختصاص خواهد یافت.
۱۶سال خشکسالی و کم آبی در هرمزگان موجب خشک شدن ۳۶۵حلقه چاه آب آشامیدنی، ۱۸ دهنه چشمه و قنات، ۱۰۰ حلقه چاه و کاهش آب ۱۳۵ حلقه چاه بین ۳۰ تا ۷۰ درصد شده و مشکلات بسیاری را برای شهروندان و کشاورزان استان ایجاد کرده است.
استان هرمزگان با ۷۰ درصد کاهش بارندگی در بین ۳۱ استان کشور ،ردیف آخر را به خود اختصاص داده است.
به دنبال کاهش شدید سطح منابع آبی در هرمزگان، مردم نقاط مختلف این استان از جمله شهرستان بندرعباس مرکز استان ، از هفته های گذشته شاهد قطعی چند ساعته آب (بیش از ۷۲ ساعت) و یا افت فشار شدید آب بودند.
قطعی آب در گرم ترین ماه سال ،مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده و امور روزمره آنان و رفع نیازهای اساسی به آب را با چالش جدی مواجه کرده است.
انتظار می رود بر اساس وعده و تدبیر متولیان آب استان ،با اجرای طرح های موثر و پایدار، این مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن رفع گردد که صرفه جویی در مصرف آب از سوی مشترکان نیز در رفع این بحران نقش اساسی دارد.
منبع:ایرنا کد خبر:۸۱۷۳۱۱۹۳ (۴۸۳۳۸۹۴) | تاریخ انتشار: ۰۱/۰۶/۱۳۹۴ ساعت: ۲۲:۳