حبیبالله حدادی عصر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان، اظهار داشت: طرح تصفیهخانه بروجرد تأیید شده و هم اینک در مرحله مکانیابی به منظور احداث است و پس از نصب خطوط انتقال از سد احداث شده، فعالیت خود را آغاز می کند.
وی با بیان اینکه آب لازم برای انتقال به تصفیهخانه این شهرستان از محل سد آبسرده بروجرد تأمین میشود، افزود: براساس موافقتهای انجام شده در معاونتهای وزارت نیرو، حدود ۲۹ میلیون متر مکعب درسال از سد آب سرده به منظور تأمین آب شرب شهر بروجرد تخصیص داده میشود.
رئیس شرکت آب و فاضلاب بروجرد به هزینه بالای احداث تصویهخانه اشاره و عنوان کرد: در صنعت آب و فاضلاب یک نمونه از آب منطقهای مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که پارامترهای مختلف در آزمایش انجام شده در حد استاندارد باشد، هزینهای صرف تصویه آب مورد آزمایش نمیشود چراکه هزینه احداث یک تصویهخانه هزینهای بسیار سنگین بیش از ۷۰ میلیارد تومان دارد.
وی کیفیت آب در نقاط مختلف شهرستان بروجرد را یکسان دانست و بیان کرد: آبی که از چاههای گلرود برای آب شهری بروجرد استخراج میشود، براساس نتایج آزمایشگاهی کیفیت مطلوبی در مقایسه با آب سایر شهرهایی که در کشور به عنوان آب شرب استفاده میشود، دارد.
حدادی اظهار داشت: آب بروجرد معمولا دارای املاح و رسوبات زیادی است اما از نظر علمی هیچ ارتباطی بین بیماریهای گوارشی و کلیوی با آب سالم از نظر بهداشتی وجود ندارد و شهروندان بروجردی اطمینان خاطر داشته باشند که این آب از نظر بهداشتی با وجود املاح موجود مورد تأیید است.
وی میزان سختی آب در حالت استاندارد را تا ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر بیان کرد و گفت: میزان سختی آب شهرستان بروجرد در بدترین شرایط به ۲۷۰ میلی گرم بر لیتر میرسد.
منبع:تسنیم کد خبر:۸۱۷۷۸۳ تاریخ انتشار:۱۱/مرداد/۱۳۹۴ – ۱۹:۲۰