محمدرضا میرزایی در جلسه کمیته ارزیابی و پایش منابع طبیعی استان که با حضور مسئولان و فرمانداران دو استان یزد و سمنان برگزار شد، با ابراز خرسندی از اجرای طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک حبلهرود گفت: با تلاشهای دولت در کشور، اقدامات خوبی در راستای طرحهای انتقال آب شمال به جنوب و انتقال آب دریای خزر و خلیج فارس صورت گرفته که امید است با پیگیریهای جدی مسئولان شاهد تحقق اهداف این طرحها باشیم.
وی با تجلیل از حضور مسئولان و کارشناسان استان یزد که در این نشست حضور یافته بودند افزود: امید است با استفاده از تجارب و تبادل اطلاعات و دستاوردهای طرحهای حبلهرود و منارید شاهد توسعه و رشد در استان و توسعه و آبادانی کشور باشیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان بر تلاش و توجه جدی مسئولان به حل مشکلات این طرحها تاکید کرد و افزود: باید پروژههای مهمی که با مشارکت مردم و دستگاهها در سطح استان انجام شده است، استمرار یابد.
وی ادامه داد: طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک حبلهرود از سال ۷۶ با هدف دستیابی به یک الگو برای مدیریت پایدار منابع آب و خاک با مشارکت مردم در دو استان سمنان و تهران آغاز شد و این پروژه هماکنون در فاز دوم در حال اجرا است و شهرستانهای گرمسار آرادان، سرخه در استان سمنان و دماوند و فیرزکوه در استان سمنان تحت پوشش این طرح قرار گرفتهاند.
وی افزود: با توجه به اینکه یکی از اهداف طرح حبلهرود تعمیم الگوی مشارکتی و تجارب آن در سطح ملی است در همین راستا مدیران و کارشناسان طرح منارید که در استان یزد در حال اجراست با حضور در استان سمنان به تبادل نظر و ارائه اطلاعات و تجارب خود میپردازند.
محمدرضا میرزایی همچنین در نشت پدافند غیرعامل استان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص پدافند غیرعامل گفت: تاکیدات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، اسناد بالادستی و سیاستهای کلی نظام، برنامههای پنج ساله و به تبع آن قوانینی که مصوب شدهاند در راستای اراده صحیح کشور بوده تا تدابیری اندیشیده شود که در مواقع بحران و حوادث، کمترین آسیبها و خسارات را داشته باشیم.
وی اظهار امیدواری کرد: در راستای تحقق شعار سال همدلی و همزبانی با هدف ایجاد وفاق ملی در استان و تشریک مساعی مردم و دولت در این زمینه شاهد رشد و توسعه بیشتر استان باشیم و در این راستا باید برنامههایی عملیانی شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان افزود: باید با در نظر گرفتن تمام پتانسیلها و امکانات استان و وضعیت موجود استان، تهدیدات، فرصتها و نقاط ضعف را شناسایی و با بهرهگیری از نقاط قوت وضعیت مطلوب را طراحی کنیم. ضمن اینکه لازم است همه کارگروهها برای عملیاتی کردن برنامهها تلاش کنند و برای رسیدن به وضعیت مطلوب بدنبال مدیریت زمان باشند.
وی بر کارایی و اثربخشی اقدامات و برنامههای پدافند غیرعامل تاکید کرد و افزود: باید برای تحقق برنامهها نقشه راه ترسیم شده و با توجه به اهداف و راهبردهای و شرح وظایف کارگروههای ۱۲گانه برنامهها عملیاتی شود.
عباس پازوکی مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری سمنان در این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد کارگروههای پدافند غیرعامل استان پرداخت.
منبع:ایسنا کد خبر:۹۴۰۵۱۰۰۵۲۲۵ تاریخ انتشار:شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ – ۱۲:۵۰