دولت برای نخستین بار ردیف مالی با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان برای احداث و تکمیل مجتمعهای آبرسانی روستایی و همچنین یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی جهت آبرسانی روستایی اختصاص داد.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: طرحهای آبرسانی به حدود سه هزار روستای کشور با جمعیتی نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بهصورت جدی از سوی دولت و وزارت نیرو پیگیری میشود.
مهندس “علیاصغر قانع” در آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر افزود: از ابتدای شروع دولت تدبیر و امید وزارت نیرو توجه و عنایت خاصی به بخش روستایی به ویژه آبرسانی روستایی داشته است.
وی افزود: در همین راستا دولت برای نخستین بار ردیف مالی با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان برای احداث و تکمیل مجتمعهای آبرسانی روستایی و همچنین یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی جهت آبرسانی روستایی اختصاص داد.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: همچنین در بودجه سال ۹۶ فارغ از اعتبارات صندوق توسعه ملی، اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان در بخش روستایی در نظر گرفته شده است که این نشان از توجه دولت به بخش روستایی است.
قانع اظهارداشت: نگاه کلان وزارت کشور در تغییر مدیران صرفاً بر اساس نگاه اقتصادی، فنی، عملکردی و خدماتی خواهد بود و هیچگونه سیاسی کاری و نگاه سیاسی در تعیین مدیران وجود نخواهد داشت.
وی با اشاره به استفاده از تکنولوژیهای نوین و به روز در اجرای فاضلاب کشور، اظهارداشت: خوشبختانه طی سالهای اخیر آنچه تکنولوژیهای نوین در بخش فاضلاب در جهان مطرح بوده در کشور پیاده سازی شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: در کنار استفاده از تکنولوژیهای نوین آبرسانی و دفع فاضلاب در کشور سعی شده به موازات آن سطح توانمندی نیروهای مدیریتی و انسانی وزارت نیرو نیز ارتقا پیدا کند.
قانع خاطر نشان کرد: اقدامهای ارزشمندی طی سالیان اخیر در حوزه آب استان بوشهر صورت گرفته است، اما همچنان نیازمند تلاش و صرف هزینههای بیشتر در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به اجرای خط آبرسانی به شهرستان جم گفت: این پروژه آبرسانی از بزرگترین پروژه آبرسانی روستایی کشور بشمار میرود که تنها ۱۷۰ میلیارد تومان برای اجرای خط آبرسانی آن در نظر گرفته شده است.
در ادامه این مراسم، معاون امور عمرانی استانداری بوشهر نیز گفت: متاسفانه هماکنون کمتر از ۱۰ درصد آب مصرفی استان بوشهر از منابع آب داخلی استان تأمین شده و مابقی از منابع آب استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد تأمین میشود که این امر باعث شده تا به دنبال ایجاد آب شیرین کن در استان باشیم.
“محمدحسن باستی” افزود: مهمترین راه برونرفت از کم آبی استان ناگزیر مجبور به استفاده از منبع غنی و سرشار دریا هستیم و در همین راستا در سال گذشته آب شیرین کن ۱۰ هزار مترمکعبی کنگان در جنوب استان به بهره برداری رسید و آب شیرین کن بوشهر نیز با ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب هم اکنون مراحل اجرای آزمایش خود را سپری میکند.
وی آبرسانی به مردم را از مهمترین اولیت ها و چالشهای مدیریت ارشد استان برشمرد، گفت: با توجه به حساسیت آبرسانی به مردم استان از ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار استان، ۶۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن به حوزه آب اختصاص داده شد و همچنین ۱۰ میلیارد تومان دیگر نیز از منابع مختلف به این حوزه اختصاص دادهایم.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر به بیان اینکه آقای طاهریان پور از نیروهای متخصص، جوان و متواضع استان بشمار میرود، گفت: آقای نصوری نیز از چهرههای نام آشنا در عرصه مدیریت استان بشمار رفته و همواره شاهد عملکرد مثبت ایشان در مسندهای گذشته بودهایم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر نیز گفت: از خدای خود شاکرم که زمینه و توفیق مجدد خدمتگزاری در بخش آب به ویژه در بخش آب روستایی و سقایی مردم را به بنده اعطا کرده است.
مهندس “مسعود نصوری” افزود: فعالان صنعت آب و فاضلاب سقایی مردم را برعهده دارند و سقائی و تأمین آب مردم، افتخاری بسیار بزرگ است که نصیب هر فردی نمیشود.
وی سقایی مردم را توفیق و اقدامی با برکت و مقدس عنوان کرد که نصیب مجموعه آبفا شده، اظهارداشت: شاید هیچ یک از امور دیگر به اندازه آبرسانی و سقائی مردم، ارزش و اهمیت نداشته باشد، بنابراین این فرصت را باید مغتنم شمرد و با همه وجود و با اخلاص کامل برای رضای خدا، این خدمت را انجام دهیم.
نصوری اضافه کرد: طی سالیان اخیر توفیق خدمتگزاری در بخشهای مختلف را داشتهام اما شادابی، نشاط و زیبایی که در کار روستایی به ویژه آبرسانی روستایی وجود داشته است در هیچ جای دیگر نظاره گر نبودهام.
مدیرعامل جدید آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با تاکید بر ارائه خدمت صادقانه و بی منت به مردم، گفت: هیچ خدمتی زیبا و جاوادنه نخواهد بود مگر اینکه مورد قبول و رضایت خدای متعال و سپس مردم قرار گیرد.
نصوری به فرهنگ و روحیه جهادی کارکنان شرکت آبفای روستایی اشاره کرد و گفت: همین فرهنگ و روحیه جهادی بوده که به ماد یاد داده است هرجا که نیاز به خدمت باشد همچون یک سرباز آماده خدمتگزاری باشیم.
وی ابراز امیدواری کرد با بهره گیری از سرمایه منابع انسانی و سرمایههای اقتصادی و هماهنگی و همدلی مدیران آب استان بتوانیم خدماتی در خور شأن مردم به آنان ارائه کنیم.
منبع:بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون) کد خبر:- تاریخ انتشار:چهارشنبه, آذر ۱۷, ۱۳۹۵