معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه در صنعت آبفای کشور نیازمند ارائه خدمات باکیفیت از سوی ژاپنیها هستیم، گفت: ایران و ژاپن میتوانند با همکاری یکدیگر، تولیدات مشترک در صنعت آبفا را استارت بزنند.
به گزارش قدس آنلاین ، تشیعی در دومین همایش همکاریهای مشترک صنعت آب و فاضلاب ایران و ژاپن با اشاره به ملاقاتهایی که از اواخر سال ۸۹ با ژاپنیها آغاز شد، گفت: پیرو ملاقاتهایی که از اواخر سال ۸۹ با ژاپنیها داشتیم، ژاپن برای کاهش آب بدون درآمد پاسخ مثبتی به ایران داد و این ارتباط شروعی تازه برای ادامه همکاریهای بیشتر شد.
وی با اشاره به اینکه از همان زمان تاکنون هزاران ایمیل در خصوص ارتباط بیشتر بنی شرکتهای ژاپنی با ایران ایجاد شد، گفت:در نشستهایی که با ژاپنیها داشتیم، کلاسهای آموزشی برای مدیران برگزار شد و حتی ۲۴۰ نفر از مدیران میانی از سوی وزارت نیرو به ژاپن اعزام شد که تمام هزینهها را مرکز همکاریهای ژاپن تقبل کرد.
تشیعی با بیان اینکه شهر توکیو در زمینه کاهش آب بدون درآمد بسیار موفق عمل کرده، به طوری که تنها ۴ درصد کاهش تلفات آب و آب به حساب نیامده در این شهر به ثبت رسیده است، گفت: در جنگ جهانی دوم، میزان تلفات آب فیزیکی و غیرفیزیکی در این شهر حدود ۸۰ درصد بود، هدف ما از ارتباط و آموزش مدیران در ژاپن ارتقاء مدیران صنعت مدیران آب و فاضلاب است تا مدیران با فرهنگ ژاپنی که همانا برنامهریزی درست و سختکوشی است، آشنا شوند.
تشیعی افزود: یکی دیگر از اهداف ما در ارتباط با ژاپنیها، همکاری شرکتهای ایرانی و ژاپنی به ویژه سرمایهگذاری آنها در صنعت آب و فاضلاب، سامانههای آب شیرینکن و نشتیابی است، چرا که تأکید داریم صنعت آب و فاضلاب نیازمند ارائه خدمات باکیفیت است، بنابراین، شرکتهای ژاپنی و ایرانی میتوانند همکاری و تولید مشترک را با یکدیگر استارت بزنند.
معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: در سایه سیاستهای دولت، برای بالندگی صنعت آبفا، این اقدام میتواند با شرکتهای ژاپنی و ایرانی برای پروژههای داخلی، بومیسازی محصولات ژاپنی صورت گیرد.
وی ادامه داد: ایران شریک خوبی برای ژاپن است و طی نشستهای صورت گرفته، پروژههای مشترک قابل انجام بین دو کشور میتواند بالغ بر ۹ هزار و ۸۹۰ میلیون دلار برسد.
منبع:فارس کد خبر: ۳۷۹۶۹۲تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۲/۲۵ – ۱۹:۱۵