غلامرضا نوری قزلجه درباره الزامات اجرای چنین قانونی عنوان کرد: مهمترین مساله در این مقوله، تامین اعتباراتی است که سهم دولت است. بر اساس قوانینی که در سال های گذشته تصویب و دائمی شده است، دولت تا ۸۵ درصد هزینه اجرای آبیاری تحت فشار را تامین میکند.
او ادامه داد: برای رساندن بهرهوری آب در بخش کشاورزی در ۵ سال آینده به ۴۵ درصد به اعتباراتی نیاز داریم. در این ۵ سال، سالانه به حداقل ۵ هزار میلیارد تومان کمکها و اعتبارات دولتی نیاز است تا بتوان این حجم عملیات را انجام داد. اگر بتوانیم راندمان آبیاری در کشور را به ۴۵ درصد برسانیم با فرض اینکه شرایط فعلی باقی میماند، هیچ بحران آبی در کشور بخواهیم داشت.
این نماینده مجلس تاکید کرد: اگر بتوانیم بهرهوری را به ۴۵ درصد برسانیم، کار جهادی و ماندگاری در کشور خواهد بود که میتواند اثرات خوبی داشته باشد؛ حتی میتواند مشکل آب را برای همیشه برطرف کند.
نوری قزلجه درباره محل تامین اعتبارات این طرح نیز گفت: چون اینها قانون دائمی میشود، برای اجرای آن باید مبالغی را سالانه در بودجههای سنواتی پیشبینی کنیم. مثلا امسال از محل صندوق توسعه ملی، منابعی را در بودجه پیشبینی کردیم؛ سالهای بعد هم بایستی چنین منابعی دیده شود، اگر بخواهیم به این هدفگذاری برسیم حتما باید منابع لازم تامین شود.
منبع:بولتن نیوز کد خبر:۳۵۲۵۷۷ تاریخ انتشار:تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ۱۲:۵۵