علی اصغر قانع عصر امروز در حاشیه افتتاح پروژههای آب و فاضلاب کاشان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز ۲۶ طرح آبرسانی ۱۱۵ شهر را تحت پوشش قرار میدهد که برای اجرای این طرحها ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از منابع بانکی و یک هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت به فروش رفته و در طرح آبرسانی دیگر که با یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی تأمین اعتبار شده، فاز نخست تکمیل مجتمعهای آبرسانی عملا شروع به کار میکند و با اجرای این طرح بیش از ۲۸ میلیون جمعیت شهری و ۳ میلیون جمعیت روستایی کشور بهرهمند خواهند شد.
وی به بخش آبرسانی اشاره کرد و گفت: تأمین آب شرب شهرها و روستاهای کشور با اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان از منابع مالی بانکهای سپه و پارسیان انجام میشود و برای نخستین بار است که بانکها در زمینههای تأسیسات آبرسانی ورود پیدا میکنند.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور به آثار مستقیم و غیر مستقیم اجرای این طرحها در کشور پرداخت و افزود: لولههای آبرسانی توسط کارخانجات تولید ورق داخلی ساخته میشود و سپس پیمانکاران و مشاورین نظارت بر اجرای آن نظارت دارند.
قانع ادامه داد: این طرحها بزرگترین مشارکت در راستای منویات مقام رهبری و سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و از طرفی برونزا بودن طرحها نیز حائز اهمیت است چون ۱۰۰ درصد به توان داخلی کشور اتکا دارد و با اجرا و نظارت کارشناسان و مهندسان ایرانی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: برای مدت اجرا و ساخت لوله و تکمیل پروژهها بخش عمده کارخانجات کشور در بخش تولید ورق تا دو سال آینده با ظرفیت کامل مشغول کار هستند و همچنین پیشبینی میشود به مدت سه سال ۳۰ هزار نفر به صورت مستقیم در اجرای پروژهها فعالیت داشته باشند و این اتفاق خوبی است که در پروژههای آبرسانی به ظرفیت داخلی توجه میشود و هم بانکها در تولید و ارتقای تولید ملی نقش مؤثری دارند.
منبع:خبرگزاری فارس کد خبر:۱۳۹۴۱۱۲۰۰۰۱۵۹۷ تاریخ انتشار:۹۴/۱۱/۲۰ – ۱۹:۲۳