داستان ناتمام و دنباله دار نشت فاضلاب خرمشهر به خیابان های شهر، نارضایتی شهروندان و گلایه آنان را به همراه داشته است.
شهروندان خرمشهری از سرریز شدن فاضلاب در برخی خیابان ها و مناطق شهر، گلایه کرده و مدعی اند که در بارندگی های اخیر، شهروندان نیز با آبگرفتکی معابر و سرریز فاضلاب مواجه شدند.
یکی از شهروندان منطقه عباره در این خصوص گفت:این منطقه از مناطق بحرانی بوده و شبکه فاضلاب آن قدیمی است یا برخی فاقد شبکه فاضلاب است و طی روزهای بارندگی، فاضلاب در بیشتر خیابان ها و منازل سرریز می شود.
محمد سعیدی افزود:فاضلاب منطقه عباره هنگام بارندگی در خیابان ها سرریز شده، به گونه ای که عبور مردم و خودروها به سختی انجام می شود.
وی اضافه کرد:خیابان های این منطقه آسفالت نیست و هنگام بارندگی علاوه بر سختی تردد، دانش آموزا را با مشکل تردد مواجه می کند.
سهیلا علیزاده از دیگر شهروندان منطقه عباره نیز در این خصوص گفت:هنگام بارندگی به دلیل پر شدن فاضلاب خیابان، آب باران به داخل منازل نفوذ کرده و به لوازم خانگی نیز آسیب وارد می کند.
وی گفت:بارها به شهرداری و اداره امور اداره آب و فاضلاب مراجعه کرده ایم، ولی تاکنون اقدامی برای رفع مشکل فاضلاب منطقه انجام نشده است.
یکی دیگر از شهروندان خرمشهری در منطقه کوی معین می گوید:شبکه دفع فاضلاب منطقه معین قدیمی بوده و در بیشتر خیابان ها سرریز شده و بوی تعفن فضا را آلوده کرده است.
زیبا قاسمی افزود:هنگام بارندگی خیابان ها پر از آب شده و امکان عبور از خیابان حتی با خودرو نیز به سختی انجام می شود.
قاسمی افزود: چندین بار برای رفع مشکل فاضلاب به نماینده مردم در مجلس و اداره آبفا مراجعه کرده ایم، ولی مسئولان تنها در حد سرکشی از منطقه دیده کردند.
رئیس اداره امور آبفای شهرستان خرمشهر نیز با تایید این مطلب گفت:۶۰ درصد شبکه جدید دفع فاضلاب شهر خرمشهر اجرایی شده و ۴۰ درصد باقی مانده نیز به اعتبار نیاز دارد.
عبدالرحیم هلالی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل شبکه دفع فاضلاب خرمشهر را دو هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:اجرای ۴۰ درصد باقیمانده طرح به دلیل نبود اعتبار، مشکل ساز شده است.
وی مناطق بحرانی شبکه فاضلاب را خرمشهر را ۹ منطقه دانست و گفت:منطقه عباره ، ۹۰ هکتاری، ۱۲۰ هکتاری، زهیریه و کوی بهروز، کوی معین، کوی ویلا، کوی برق و کوی مولوی از مناطق بحرانی و در اولویت هستند.
هلالی افزود:امسال پروژه احداث فاضلاب در قسمت شمالی کوی مولوی، خیابان های فرعی داوودی، کوی ویلا، کوی برق، خیابان پاسداران، کوی معین پروژه های در دست اجراست.
وی ادامه داد: علاوه بر این، پروژه احداث ایستگاه پمپاژ دیزل آباد و ایران زمین و پروژه لایروبی شبکه فاضلاب کوت شیخ از پروژه های در دست اجرا است.
هلالی با بیان جمع آوری آب های سطحی در خرمشهر گفت:جمع آوری و هدایت آب های سطحی به فاضلاب از وظایف شهرداری است ولی این شبکه در برخی از نقاط شهر به خصوص بوستان هشتم و کوی آریا طراحی نشده است.
وی در ادامه گفت:فاضلاب شهری برای دفع فاضلاب خانگی تعبیه شده و برای دفع آب های سطحی طراحی نشده است.
رئیس اداره امور آبفای خرمشهر افزود:موقع بارندگی چندین پمپ فاضلاب از کار می افتد و به اداره امور آبفا خسارت وارد می شود.
هلالی گفت:دلیل افزایش حجم بارندگی ها در سال جاری، ایستگاه های پمپاژ جوابگوی حجم برش ها نبوده، ولی نیروهای آبفا و شهرداری برای دفع آب های سطح و فاضلاب در خیابان ها این شهر اقدام کردند.
منبع:خوزنیوز کد خبر:۱۱۴۶۷۷ تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ – ۰۹:۵۰