مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت مهندسی آبفای کشور درباره افزایش فراوانی دستگاههای تصفیهکننده آب در بازار گفت: وضعیت بهداشت آب در تهران به ویژه مناطق شمالی مطلوب است و نباید از دستگاههای تصفیه آب استفاده شود.
کوشیار اعظم واقفی با بیان اینکه برخی از دستگاههای تصفیه آب میزان املاح موجود در آب را پایین میآورند، افزود: این امر تا جایی صورت میگیرد که نبود املاح در آب خود مشکلساز میشود و بعضا آب شرب شهری به سطح آب مقطر میرسد.
وی با تاکید بر اینکه نوع سیستمهای تصفیه باید متناسب با نوع مشکل در آب انتخاب شود، تصریح کرد: اینکه دستگاههای تصفیهکننده آب استاندارد باشند و هر یک در شرایط مناسب خود به کار گرفته شوند، بسیار مهم است. از طرفی بسته به نوع آب از جمله نیتراته بودن، سختی و یا شوری آن باید نوع دستگاه تصفیهکننده انتخاب شود و همه این موارد یکسان نیست.
اعظم واقفی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب ناظر بر سیستمهای تصفیهکننده آب خانگی نیست، ادامه داد: موسسه استاندارد و وزارت بهداشت بر این بخش نظارت دارند.
وی بیان کرد: معمولا در زمان خرید دستگاههای تصفیه آب فروشندگان برای مواردی هم که نیازی به استفاده از سیستمها نیست، افراد را برای خرید ترغیب میکنند.
مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت مهندسی آبفای کشور با بیان اینکه باید به میزان املاح مورد نیاز بدن در آب مواد معدنی وجود داشته باشد، عنوان کرد: اگر دستگاه تصفیهکننده آب استاندارد نباشد، به قدری املاح موجود در آب را میگیرد که آب خروجی به ساختار آب مقطر نزدیک میشود بنابراین این آب طعم مناسبی هم نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: به همین علت توصیه میشود برای مناطقی که آب مشکل شوری یا سختی ندارد به هیچ عنوان از سیستمهای تصفیه استفاده نشود چرا که آب شبکه به مراتب بهتر است.
منبع:آنا کد خبر:۷۴۵۴۶۰ تاریخ انتشار: شنبه ۵ دی ۱۳۹۴ – ۱۲:۱۴