“محمد طاهری” با اشاره به اینکه از ساعت ۹ تا ۱۱ ذخیرهسازی و از ساعت ۱۱ تا ۱۵ پمپاژ آب انجام میشود، افزود: در ادامه مدیریت مخازن، از ساعت ۱۵ تا ۱۸ ذخیرهسازی و از ساعت ۱۸ تا ۲۳ پمپاژ آب از سر گرفته میشود.
وی، نیاز آب مصرفی شهر کرمان را ۳ هزار لیتر بر ثانیه عنوان کرد و ادامه داد: حداکثر توان تولید در این شهر حدود یکهزار و ۸۵۰ لیتر بر ثانیه است که بیش از ۱۱۰۰ لیتر بر ثانیه مابقی آن را کمبود داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمان با بیان اینکه ۱۰۰ درصد آب شرب شهر کرمان از طریق منابع زیرزمینی تامین میشود، افزود: آب شرب مورد نیاز استان از طریق ۳۶۵ حلقه چاه، سه دهنه چشمه، هشت رشته قنات و دو سد تامین میشود که از طریق ۱۰ هزار و ۱۹۵ کیلومتر شبکه توزیع و دو هزار و ۲۴ کیلومتر خط انتقال به دست مشترکان میرسد.
وی با اشاره به ۷۱ شهر و ۱۵۴ روستای تحت پوشش با تعداد ۶۰۷ هزار و ۳۰۸ مشترک و ۷۵۳ هزار و ۵۸ نفر اظهار کرد: در کرمان، رفسنجان و زرند با بحران اساسی آب مواجه هستیم که البته در رفسنجان تا حدودی مدیریت شده و در زرند نیز از اطراف شهر و با استفاده از اجاره چاههای متعلق به شرکتها و نهادها کمبود آب را مدیریت کردهایم.
طاهری، انتقال آب سد “صفارود” به شهر کرمان از طریق اجرای پروژه خط انتقال، تعیین تکلیف وضعیت چاههای غیرمجاز آب و نصب کنتور روی چاههای آب بهمنظور مدیریت برداشت از منابع محدود آب زیرزمینی در کرمان را از جمله راهکارهای حل مشکل دائمی آب در این شهر عنوان کرد.
منبع:پاون کد خبر:- تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۵/۰۱