نیروگاه ۱۰ مگاواتی استان کرمان در منطقه بافت در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و با بکارگیری نیروهای متخصص و تجهیزات کاملا بومیسازی شده توسط بخش خصوصی احداث و هم اکنون به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.
با بهرهبرداری از نیروگاه مذکور از انتشار ۹۵۹۸ تن آلایندههای زیستمحیطی جلوگیری بعمل آمده و به میزان سه هزار و ۶۰ مترمکعب سالیانه از مصرف آب کاسته خواهد شد. همچنین این نیروگاه ۱۰ مگاواتی باعث صرفهجویی سالیانه ۳,۹۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در فرآیند تولید برق کشور خواهد شد.
از مهمترین مزیتهای این نیروگاه به عنوان یکی از بزرگترین نیروگاههای خورشیدی جنوب کشور فنآوری بومیسازی شده با ۹۰ درصد طراحی ایرانی است. این نیروگاه با صرف اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال احداث شده و مجموعاً برای ۶۴ نفر در زمان ساخت و بهرهبرداری، بهطور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.
استان کرمان با برخورداری از بیشترین جذب تابش انرژی خورشیدی بهعنوان یکی از مستعدترین استانهای کشور مطرح بوده و تاکنون تعداد هشت نیروگاه خورشیدی مگاواتی با مجموع ظرفیت ۴۸,۷ مگاوات در این استان احداث و به مرحله بهرهبرداری رسیده است. همچنین تاکنون در این استان تعداد ۹۲۶ واحد نیروگاه خورشیدی پشتبامی به ظرفیت هشت هزار و ۲۲۸ کیلووات نصب و راه اندازی شده است.
منبع:پاون کد خبر:- تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۴/۱۶