“علیرضا آشناگر” در دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان سمنان افزود: اگر در فرصت تعیین شده، سرمایهگذار هندی نتواند شرایط لازم را فراهم کند، شرکت آب و فاضلاب شهری استان، شرایط را برای انجام کار توسط شهرداری و شرکت شهرکهای صنعتی سمنان مهیا خواهد کرد.
استاندار سمنان اضافه کرد: استان سمنان با توجه به شرایط خشکسالی شدیدی که در گذشته داشته است، منابع آبی بسیار محدودی در اختیار دارد و وقتی منابع آب استان کفایت نمیکند، باید از منابع آبی خارج از استان و منابع متعارف و غیرمتعارف نسبت به تأمین آب اقدام شود.
آشناگر خاطرنشان کرد: حدود دو هزار واحد صنعتی استان امروز با مشکل کمبود آب مواجه هستند، حدود ۸۰۰ واحد معدنی استان نیز به دلیل کمبود منابع آبی بهصورت خام فروشی فعالیت میکنند، در بخش شرب نیز همچنان تعداد زیادی از شهرها و روستاهای استان با مشکل آب مواجه هستند و باید از منابع آب موجود متعارف و غیرمتعارف کشور نسبت به تأمین آب برای آنها اقدام شود.
وی اظهار داشت: خوشبختانه طرح انتقال آب از دریای خزر با ۸۱ درصد آرای نمایندگان مجلس تصویب شد و هم در بحث مطالعات و هم در اجرای طرح، ردیف بودجه اختصاص پیدا کرد، این پروژه میتواند بزرگترین چالش آبی استان سمنان حل کند.
استاندار سمنان افزود: علاوه بر دغدغهای که نسبت به وضعیت و تأمین منابع آبی وجود دارد، باید به الگوی کشت مناسب با اقلیم استان، توسعه کشت گلخانهای، طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری، طرحهای تعادل بخشی و احیای منابع آب زیرزمینی، توسعه سیستمهای آبیاری نوین و توسعه دانش مربوط به آن توجه ویژهای داشت.
منبع: پاون کد خبر:- تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۳/۲۰