“رضا چویلی” هدف از انجام این طرح، اصلاح روشهای آبیاری با استفاده از سامانههای نوین آبیاری، افزایش بهرهوری و راندمان مصرف آب، اصلاح و بازسازی نخیلات، جایگزینی با واریتههای اقتصادی و طرح میانکاری است.
وی ادامه داد: مجموع این طرح ۳۲ هزار هکتار از اراضی تحت پوشش شبکههای آبیاری و زهکشی استان بوشهر را شامل میشود که فاز اول آن در ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار از نخیلات آبپخش، کلل و سعدآباد اجرا خواهد شد.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقهای بوشهر در خصوص جزئیات این پروژه در سامانه انتقال و شبکههای اصلی گفت: این طرح شامل خط انتقالی بهطول ۱۲٫۵ کیلومتر و همچنین خطوط شبکه اصلی درجه یک و دو بهطول ۱۳۰ کیلومتر است.
چویلی بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده، مجوزهای لازم جهت استفاده از فاینانسر داخلی (ماده ۵۶) اخذ شده است و در حال انجام تشریفات انتخاب پیمانکار و تامین کننده مالی هستیم.
وی اظهار کرد: با تکمیل این طرح ضمن افزایش راندمان و بهرهوری مصرف آب در بخش کشاورزی، آبیاری بههنگام و مطابق با نیاز آبی، عملکرد کمی و کیفی محصولات نیز افزایش خواهد یافت.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقهای بوشهر تصریح کرد: برنامه تامین آب طرح پایلوت ۱۷۰ هکتاری و همچنین انتقال مدیریت بهرهبرداری و تعمیر و نگهداری آن به تشکل آببر منطقه ارائه شده است.
بر اساس این گزارش، نشست هماهنگی فاز اول طرح اصلاح شیوه آبیاری نخیلات دشتستان با حضور مدیران شرکت آب منطقهای بوشهر و سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر جهت تدقیق مطالعات انجام شده توسط این دو سازمان، هماهنگی و تعیین جبهههای کاری بهمیزبانی شرکت آب منطقهای برگزار شد.
در این نشست نحوه بهرهبرداری و مدیریت پایلوت ۱۷۰ هکتاری آبپخش و انتقال مدیریت آن به تعاونی تولید (تشکل آببر تاسیس شده در محدوده مذکور) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
icon type=”vector” icon=”momizat-icon-new-tab” align=”right” size=”16″ hover_animation=”border_increase” ]
منبع:پاون کد خبر:- تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۲/۳۱