محمد پوریوسفی در نشست با سازمانهای مردم نهاد استان بوشهر با بیان اینکه یکی از راهکارهای مهم تامین منابع آب آشامیدنی شیرین سازی آب دریا است، اظهار داشت: تاکنون ۲ طرح آب شیرینکن به ظرفیت هرکدام ۱۰ هزار متر مکعب در شبانهروز در کنگان و بوشهر وارد مدار تولید است و طرح آب شیرین کن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر ، عملیات اجرایی آن آغاز شده است .
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه طرحهای آب شیرینکن با مشارکت بخش خصوصی اجرا میشود گفت: پس از بهرهبرداری از این طرحها، آب تولیدی به صورت تضمینی خریداری و با قیمت بسیار نازل در اختیار مشترکان آب قرار میگیرد.
پوریوسفی با بیان اینکه مجوز ساخت آب شیرین کن در شهرهای وحدتیه ، دالکی و ۲۶ روستا به ظرفیت ۶۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز و همچنین طرح نمک زدایی ( آب شیرین کن ) شهرهای سعدآباد و آبپخش و ۹ روستای مسیر به ظرفیت ۸۵۰۰ متر مکعب در روز اخذ و بلافاصله مقدمات لازم برای انتخاب سرمایه گذار فراهم شده و بزودی اجرایی خواهد شد .
وی، با اشاره به تولید ۱۸۷ هزار مترمکعب آب از طریق تاسیسات آب شیرینکن در استان بوشهر خاطر نشان کرد: براساس برنامهریزی باید تا سال ۱۴۰۴ برای تامین آب آشامیدنی مردم استان بوشهر روزانه ۱۸۷ هزار متر مکعب آب از آب شیرینکنها تولید شود.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه اکنون ۵ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از آب شیرینکن تولید میشود افزود: این میزان تا سال ۱۴۰۴ باید به ۴۰ درصد افزایش یابد.
پوریوسفی فرسودگی خطوط انتقال آب را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: با توجه به اینکه قدمت خطوط انقال آب استان بوشهر دارای عمر بالایی است باید نوسازی و اصلاح این خطوط در دستور کار قرار بگیرد.
وی با تاکید بر توجه به مدیریت مصرف در آب آشامیدنی بیان کرد: با توجه به انعقاد تفاهمنامه با سازمان نظام مهندسی برای استاندارد سازی ابزارآلات و انشعابات آب از این ظرفیت در مدیریت مصرف آب استفاده می شود.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تاکید کرد: مشترکان ضمن جلوگیری از سرریز شدن آب از منبع ذخیره خانگی، از آب فضای سبز خانگی جلوگیری و نسبت به رفع نشتی شبکه داخلی اقدام نمایند.
منبع: پاون کد خبر: -تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۵/۱۳