رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: با سازمان های فاقد مولدهای اضطراری برخورد قضایی می شود.
سردار” غلامرضا جلالی ” رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشورصبح امروز (چهارشنبه) در پنجمین رزمایش سراسری پدافند غیر عامل مولدهای اضطراری بطور همزمان در ۱۰۰۰ نقطه کشور که در شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برگزار شد، با بیان این مطلب که هنوز برخی سازمان ها به تهیه ژنراتور اضطراری اقدام نکرده اند، گفت: کسانی که به این ابلاغیه توجه نکرده و فاقد مولد اضطراری هستند به سازمان های قضایی معرفی می شوند.
وی با اشاره به اینکه اگر در سازمان یا بیمارستانی که فاقد برق اضطراری است، با قطع برق جانی فردی به خطر افتد نبایستی این تبعات گریبانگیر وزارت نیرو شود، افزود: سازمان ها و مجموعه هایی که فاقد مولدهای اضطراری هستند هرچه سریعتر نسبت به تهیه این مولدها اقدام کنند زیرا زمانی که بازرسان این موضوع را گزارش کنند دیگر هیچ عذری از آنان پذیرفته نبوده و بایستی به حکم صادره از سوی قضات عمل کنند.
جلالی با بیان اینکه ژنراتور برق برای سازمان های دولتی و تخصصی یک ضرورت جدی است تا اجازه ندهد که در زمان قطع برق خسارات به صورت دومینویی دامن سازمان ها را بگیرد افزود: در دستور العمل تهیه مولدهای اضطراری مسئولیت نظارت و کنترل آن به عهده بسیج است تا در زمان قطع برق دچار آسیب نشوند.
وی با بیان اینکه تا زمانی که از نعمت برق برخوردار هستیم آن را حس نمی کنیم و به ارزش آن توجه نداریم ولی پس از قطع برق متوجه تاثیرات آن در زندگی و محیط کارمان خواهیم شد، افزود: زمانی که از نعمت بزرگی مانند برق محروم می شویم پی به اهمیت آن خواهیم برد زیرا امروزه تمام موارد حیاتی، سیاسی، اقتصادی، رفاهی و امنیتی کشور به برق وابسته است.
وی کار کرد صنعت برق را از لحاظ پدافند غیرعامل به کارکرد سلولی و سیستمی تقسیم کرد و افزود: کارکرد سلولی وابسته به حوزه و محدوده خود است ولی کارکرد سیستمی یک سیستم را پشتیبانی و هدایت می کند که سیستم های زیادی به آن وابسته هستند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور ادامه داد: زمانی که به لحاظ پیشرفت در حوزه سازماندهی زیرساخت ها، زیر ساخت ها را شبکه ای کنیم که بعضا مبتنی به شبکه حوزه سایبری می شود، سیستم های زیادی به هم متصل می شوند و سامانه سیستم های درون سیستم شکل می گیرد که مسئله وابستگی متقابل در آن بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه شبکه برق کشور یکی از سیستم های مادر است که سیستم های بسیار زیادی به آن وابسته است ، افزود: اگر سیستمی با مشکل مواجه شود، سایر سیستم ها دچار آسیب می شوند و موضوع خسارت های آبشاری یا دومینویی شکل می گیرد.
جلالی با اشاره به اهمیت این موضوع در بخش برق و حادثه بهمن ماه سال گذشته خوزستان گفت: وابستگی متقابل بین سیستم ها سبب شد تا در خوزستان در مدت ۵ ساعت نظم اجتماع دستخوش به هم ریختگی شود.
وی با بیان اینکه برگزاری رزمایش ها می تواند معایب ما را به ما یادآوری کند افزود: رزمایش خوب رزمایشی است که اشکالات موجود را به ما یادآوری کند و مخفی کردن اشکالات سبب خواهد شد تا در زمان مقتضی دچار آسیب های بیشتری شویم.
منبع:پاون کد خبر: – تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۰۸/۱۰