حمیدرضا جانباز در هشتمین گردهمایی مشترک ایران و ایالت نوردراین وستفالن آلمان با موضوع آب و فاضلاب که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: فضای پس از برجام، فرصت خوبی برای ایجاد ارتباطات بیواسطه و مستقیم بین متخصصین آب و فاضلاب ایران و آلمان است تا از تکنولوژیهای روز که شرکتهای آلمانی از آن برخوردارند، بهرهمند شویم.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: ما همواره ارتباط خوبی با کشور آلمان در صنعت آب و فاضلاب داشتهایم و در زمینههای مختلف این صنعت از تکنولوژی و دانش فنی شرکتهای آلمانی استفاده کردهایم.
وی تصریح کرد: صنعت آب و فاضلاب ایران بیش از ۹۵ درصد به خوداتکایی رسیده است و تنها مختصری در زمینه ابزار دقیق به کشورهای خارجی نیاز داریم که آن هم با تعاملات بینالمللی به نتیجه خواهد رسید.
جانباز خاطرنشان کرد: در زمینه پروژههای محیطزیستی و عمدتا پروژههای فاضلاب که در آن از تمام تکنولوژیهای روز دنیا استفاده کردهایم، در تلاشیم از تکنولوژیهایی سازگارتر با محیط زیست و با بهرهوری بالاتر بهره بگیریم چون بر این باوریم که سلامت و بهبود کیفیت زندگی، صلح و آرامش را به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور یادآور شد: طراحی و اجرای خطوط انتقال طولانی، مدیریت موثر بر تامین و توزیع آب، استفاده از شبکههای هوشمند، ابزار دقیق، هوش مصنوعی و تکنولوژیهای جمعآوری فاضلاب برای بازچرخانی و تامین آب بخشهای مختلف صنعت و کشاورزی از چالشهایی است که در گذشته نداشتهایم و اکنون برای مواجه شدن با این موارد نیازمند استحکام تعامل با سایر کشورها به ویژه آلمان هستیم.
جانباز با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور تامین سرمایه و منابع مالی برای پروژههای بخش آب و فاضلاب است گفت: با توجه به تجربه ما در تجهیز منابع، تنوعبخشی آن و تعریف قراردادهای مهم در تراز بینالمللی با بخش خصوصی، اعلام آمادگی میکنیم در صورتی که تامینکنندگان منابع مالی، پیشنهادهای جذابی داشته باشند، از آنها حمایت کرده و حتی با دستور وزیر محترم نیرو، پروژههای ترک مناقصه تعریف میکنیم.
منبع:دانا کد خبر:۱۲۲۰۱۵۲ تاریخ انتشار:۰۸ اسفند ۱۳۹۵ – ۱۳:۱۴