شهرستان دیر، حمزه اعتماد در نشست بررسی و گذر از بحران آب و رفع مشکل آب آشامیدنی روستاهای شهرستان دیر افزود: با توجه به خشکسالی پی درپی ساماندهی مشکل آب نیازمند برنامه ریزی است.
وی تصریح کرد: شهرستان دیر با توجه به کمبود امکانات ووسایل آب رسانی به روستاها و دوری از تاسیسات نفت و گاز باید به صورت ویژه دیده شود.
اعتماد گفت: برای برنامه ریزی بهتر و توجه به زیرساخت های آب روستایی جذب اعتبارات ملی ضروری است.
وی اضافه کرد: در سال جاری مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به امور آب روستایی و شهری شهرستان دیر اختصاص داده شده است.
اعتماد بیان کرد: در زمان حاضرخط انتقال آب به مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی شهر دیر با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر نیز گفت: با وجود تمام مشکلاتی که این شرکت با آن روبه رو است ولی تلاش برای رفع مشکل آب روستایی از اولویتهای استان است.
مسعود نصوری افزود: برای گذر از بحران آب در استان به برنامه و ایجاد امید در بین مردم نیاز داریم.
وی تصریح کرد: اعتبارات دولتی جوابگوی طرح ها و برنامه های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان نیست و مشارکت مردم در توسعه و بازسازی شبکه ها مورد توجه این مدیریت است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: ترویج مدیریت مصرف با توجه به بحران آب و مدیریت توزیع از اولویتهای این شرکت است.
رییس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان دیر نیز گفت:برای جلوگیری از بحران آب در این شهرستان برنامه ریزی خوبی صورت گرفته است.
عباس جاوید افزود: دو چاه تامین آب در سال جاری احداث و لایروبی و یک چاه دیگر نیز در روستای لمبدان به پایان رسیده است.
وی با اشاره به فرسودگی لوله های شبکه آب گفت: برخی از چاههای آب در روستاهای بردخون نیاز به کلرزنی دارند و در منطقه تنگ دوراهک نیز چاههای مناسبی وجود دارد که درصورت تامین اعتبار بازسازی مورد بهره برداری قرار می گیرند.
منبع: بسیج کد خبر: ۸۸۱۲۱۰۸تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۵