علی فرهور اظهار داشت: در خصوص تأسیسات استحصال دود و خروجی و امثال آن و ساخت پرههای جدید توربین نیروگاه شهید رجایی با دانشگاههای صنعت آب و برق پردیس شهید بهشتی و علم و صنعت با شرایطی که شرکت تخصصی مادر تأیید کرده، رایزنی صورت گرفته و در مرحله انجام است.
وی افزود: در قراردادها به صورت شرکت مستقل عمل کرده و سعی میشود استانداردها را رعایت کنیم.
مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی برای به روز کردن دانش کارکنان نیروگاه شهید رجایی به صورت عمومی و تخصصی ادامه داد: این آموزشها سطوح مختلف کاری از پایینترین تا بالاترین سطح را شامل میشود.
فرهور اضافه کرد: سالانه بهطور متوسط بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت برای هر نفر آموزش لازم صورت میگیرد.
وی با اشاره به تعامل و تلاش کارکنان نیروگاه شهید رجایی و ساخت قطعات نیروگاه شهید رجایی در داخل کشور خاطرنشان کرد: با کاهش هزینهها و با حداقل نقدینگی توانستیم نیروگاه را به نحو احسن مدیریت و از بحران نقدینگی عبور کنیم.
این مسؤول نیروگاه شهید رجایی را رکن و پایلوت آموزش پدافند غیرعامل نیروگاههای کشور دانست و بیان کرد: آموزشهای مختلف حوزه سایبری، الکترومغناطیسی و خرابکاری صنعتی برای چندین نیروگاه کشور در نیروگاه شهید رجایی برگزار شده که برای این آموزشها علاوه بر استفاده از کارکنان نیروگاه، مدرسان و اساتیدی خارج از نیروگاه و دانشگاههای دیگر هم تدریس داشتهاند.
مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی با اشاره به وجود هفت حلقه چاه موجود در نیروگاه شهید رجایی افزود: از این چاهها به نوبت برای بهرهبرداری استفاده میشود که همین امر موجب کمترین مصرف آب و عدم کاهش سفرههای زیرزمینی شده است.
فرهور با بیان اینکه تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در نیروگاه شهید رجایی شعار نیست، ادامه داد: برای بازسازی قطعات نیروگاه، آنها را به صورت یکپارچه خریداری نمیکنیم بلکه قطعات را به شکل ریزتر درآورده و آنها را مونتاژمیکنیم.
وی اضافه کرد: قطعه آسیبدیده، نقشهکشی و مشخصات فنی آن را خارج میکنیم که توسط متخصصان داخلی ساخته میشود که این امر کاهش چشمگیر هزینهها را به همراه داشته است.
این مسؤول بیشتر نوسانهای برق را ناشی از شبکههای انتقال و توزیع برق ذکر و عنوان کرد: اگر در مصرف گاز، صرفهجویی شود گاز بیشتری در مدار نیروگاه قرار میگیرد؛ همچنین با صرفهجویی در مصرف برق فشار کمتری برای تولید برق بر نیروگاه وارد میشود.
مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی افزود: اگر انسان کار را مقدس و قدر نعمتهایی که از کار نصیب وی میشود را بداند بهرهوری و کیفیت کار افزایش یافته و بسیاری از مشکلات حل میشود.
فرهور ادامه داد: برای انتقال آب فاضلاب تصفیهخانه شهرک صنعتی کاسپین به نیروگاه شهید رجایی برنامه سهجانبه از سوی این نیروگاه، شرکت شهرکهای صنعتی و شرکت آب منطقهای نیاز است.
منبع: برقاب کد خبر:۱۹۹۱۷ تاریخ انتشار:۰۳ بهمن ۱۳۹۵