مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان گفت: آبفا استان اصفهان از پتانسیل سرمایه گذاری خارجی غافل نمانده است و در این ارتباط با مشارکت سرمایه گذار چینی بازرسی و بازسازی خطوط اصلی و نیمه اصلی شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اصفهان را در دستور کار قرار داده است.
هاشم امینی اظهار کرد: شرکت آبفا استان اصفهان در راستای کاهش وابستگی به اعتبارات دولتی در سالهای اخیر گامهای مؤثری در جهت جلب مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاریهای اشخاص حقیقی و حقوقی در انجام پروژههای آب و فاضلاب برداشته است.
وی افزود: این اقدامات اجرایی و جذب مشارکتهای بخش خصوصی و مردمی باعث شده است توان عملیات شرکت آبفا اصفهان به نحو محسوسی افزایش یابد و رشد کمی و کیفی برنامههای عمرانی را بدون اتکا به درآمدها و اعتبارات دولتی به دنبال داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان اظهار کرد: این قراردادها همه زمینههای مشارکت اعم از فاینانس خارجی، داخلی، اوراق مشارکت، روشهای BOO، BOT، بیع متقابل و تبصره۳ را دربر میگیرد که ثمره آن در یک بازه زمانی محدود چندساله بیش از پنج هزار و ۷۴۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخشهای آب و فاضلاب استان است.
امینی با بیان اینکه در بخش فاضلاب تاکنون قراردادهای BOO احداث تأسیسات شوری زدایی آب فرخی و مهاباد با ظرفیت تولید آب ۱۷۰۰ مترمکعب در روز و با حجم سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است، افزود: پروژههای سرمایه گذاری بیع متقابل در دولت تدبیر و امید نیز در شهرهای تیران، زواره، دولت آباد، نجف آباد، خورزوق، دستگرد، گرگاب و شهرستانهای لنجان و مبارکه با انجام ۸۹۶ کیلومتر لوله گذاری و سرمایه گذاری مالی سه هزار و ۵۱۱ میلیارد ریال مراحل تکمیل، ارتقا و بازسازی تأسیسات را سپری میکند.
وی خاطرنشان کرد: آبفا استان اصفهان از پتانسیل سرمایه گذاری خارجی نیز غافل نمانده است و در این ارتباط با مشارکت سرمایه گذار چینی بازرسی و بازسازی خطوط اصلی و نیمه اصلی شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اصفهان را با بیش از ۷/۳۶۸ میلیون یوان در دستور کار قرار داده است.
وی استقبال خوب سرمایه گذاران داخلی و خارجی از مشارکت در طرحهای آبفا و صرفه اقتصادی حاصل از سرمایه گذاری در بخشهای آب و فاضلاب و بازار جذاب این حوزه برشمرد و اعلام کرد: طرحهای سرمایهگذاری زیادی در زمینه آبفا آماده انعقاد قرارداد و اجرا است که نویدبخش همکاری مشترک نهادهای عمومی و خصوصی در عبور از بحران آب و به کارگیری مجدد پساب در چرخه آب به ویژه در واحدهای صنعتی باشد. به عنوان نمونه میتوان به قراردادهای بازسازی تصفیه خانه فاضلاب شهر اصفهان، بازرسی و بازسازی باقیمانده خطوط اصلی شبکه فاضلاب شهر اصفهان، احداث تأسیسات فاضلاب شهرهای گلپایگان و گوگد و تکمیل تأسیسات فاضلاب شهرهای نجف آباد و فریدونشهر با میزان اعتبار سرمایه گذاری ۱۰هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اشاره کرد همچنین این وضعیت در بخش آب نیز دنبال میشود .
رییس هیئت مدیره شرکت آبفا استان اصفهان با اشاره به طرحهای سامانه دوم آبرسانی به اصفهان بزرگ، تکمیل خط انتقال آبرسانی به دهاقان و تکمیل خط انتقال آب به شهرهای گلشهر و گوگد با اعتبار سرمایه گذاری شش هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال گفت: این پروژهها از جمله دیگر طرحهای آبفا هستند که اقدامات اولیه برای اجرای این پروژهها در دست انجام است. آنچه که از تلاشهای آبفا در بهره گیری از ظرفیتهای مالی و سرمایه گذاری بخش خصوصی به عینه شاهد هستیم تأثیرات و نتایج ملموس اجرای این طرحها در حیات آبی استان است که از هدررفت هزارها مترمکعب منابع آبی استان جلوگیری نموده و در حفظ محیط زیست کمکهای شایان توجهی به زیست بوم استان کرده است. امید است با درک متقابل حوزههای عمومی و خصوصی از وضعیت بغرنج آب آینده روشتی برای منابع آبی استان رقم بخورد.
به گزارش ایسنا، شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به همراه نهادها و دستگاههای دیگر استان در فضایی به مساحت ۴۰۰ مترمربع در قالب ۳۴ کانتر در هشتمین نمایشگاه معرفی فرصتهای سرمایه گذاری کشور حضور یافت. در این نمایشگاه آبفا استان اصفهان پروژههایی مانند بازسازی تصفیه خانههای فاضلاب شهر اصفهان، بازرسی و بازسازی باقی مانده اقطار اصلی شبکه فاضلاب شهر اصفهان، احداث تأسیسات فاضلاب شهرهای گلپایگان و گوگد، تکمیل تأسیسات فاضلاب شهر نجف آباد، تکمیل تأسیسات فاضلاب فریدونشهر، احداث سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ، تکمیل خط انتقال آبرسانی به شهر دهاقان، تکمیل خط آبرسانی به شهرهای گلپایگان، گلشهر و گوگد که ظرفیت و زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی را دارند معرفی کرد.
منبع:ایسنا کد خبر: ۹۵۰۸۱۱۰۷۷۴۴تاریخ انتشار:۱۱ آبان ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۳