مدیرعامل شرکت آبفا همدان تامین ۳۲۰۰ لیتر در ثانیه آب برای استان همدان خبر داد و گفت: وضعیت تامین آب همدان در نقطه سربهسر قرار دارد.
سیدهادی حسینی بیدار در همدان با اعلام اینکه افت چاههای همدان تا آبان ماه ادامه دارد، اظهار داشت: در حال حاضر آب چاههای همدان، بهار، لالجین و فامنین با افت مواجه بوده و میزان آبدهی چاههای همدان نیز با افت ۳۰ تا ۵۰ لیتر در ثانیهای مواجه شده است.
وی با بیان اینکه تابستان امسال میزان مصرف در همدان ۲۰ درصد افزایش یافته بود، گفت: تولید آب در استان همدان افزایش نیافته بلکه میزان آبدهی چاههای استان همدان در مقایسه با گذشته کاهش داشته است.
حسینی بیدار با اعلام اینکه در مجموع آب برداشتی از چاهها و منابع سطحی سه هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه است، عنوان کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۵۰ لیتر در ثانیه آب از سد اکباتان همدان برای تامین آب شهر همدان برداشت میشود، گفت: تاکنون با توجه به تمهیدات اندیشیده شده مشکلی وجود نداشته و وضعیت تامین آب همدان در نقطه سربهسر قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اعلام اینکه سال ۹۰ تولید آب از چاههای شرکت آب و فاضلاب هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه بود، تصریح کرد: این رقم در سال گذشته به ۴۰۰ لیتر در ثانیه رسیده بود که پیشبینی میشود در شهریور ماه امسال به ۳۵۰ لیتر در ثانیه کاهش یابد.
وی با اعلام اینکه سد اکباتان از مهمترین سدهای استان و منبع اصلی تامین آب شهر همدان است، بیان کرد: سد اکباتان در سالهای گذشته افزایش ظرفیت داشته و به ۳۶ میلیون مترمکعب رسید که این اقدام مهم تاثیر بسزایی در تامین آب شهر داشته است.
حسینی بیدار از صدور ۹۷۶ تذکر کتبی به مشترکان پرمصرف در استان همدان خبر داد و گفت: در دو سال گذشته ۱۱۲ فقره انشعاب فضای سبز در سطح استان همدان که از آب شرب استفاده میکردند، جمعآوری شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه متاسفانه آب هنوز جایگاه واقعی خود را در بین سبد خانوار پیدا نکرده و ارزش پایینی از نظر ریالی دارد، گفت: در حال حاضر یک بطری آب معدنی نیم لیتری ۵۰۰ تومان بوده که قیمت آن از یک مترمکعب آب معادل دو هزار بطری آب معدنی نیز بیشتر است.
وی تصریح کرد: تا زمانی که اقتصاد آب بهبود نیافته و آب به قیمت تمامشده نرسد مردم صرفهجویی مطلوبی در مصرف آب نخواهند داشت، بهای آب یکی از اهرمهای بازدارنده در مصرف محسوب میشود.
منبع:تسنیم کد خبر:۱۲۰۱۳۳۱ تاریخ انتشار:۱۱ مهر ۱۳۹۵ – ۰۴:۲۹