سرپرست امور آبفاروستایی خرمشهر:
کمبود اعتبارات مورد نیاز موجب توقف تکمیل و توسعه طرح های آبرسانی روستایی در شهرستان خرمشهر شده است
علی حزباوی در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفت: فرسودگی شبکه آبرسانی و عمر بالای تاسیسات آبرسانی روستاهای خرمشهر را از مشکلات شرکت آب و فاضلاب روستایی خرمشهر عنوان کرد و گفت: بیشترین عامل افت فشار آب و کاهش کیفیت آب در روستاها تکمیل نشدن طرح های توسعه تاسیسات آبرسانی است.
سرپرست امور آبفاروستایی شهرستان خرمشهر اظهار داشت: عمر مفید تاسیسات آبرسانی شهید منصوری با قدمت ۲۵ ساله پایان یافته و خط توزیع و خط انتقال آن با توجه به افزایش جمعیت روستاهای شهرستان، جوابگو نیست.
حزباوی میزان اعتبار مورد نیاز برای بازسازی تاسیسات شهید منصوری را ۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: آب آشامیدنی ۳۳۰ خانوار در هفت روستای زیر پوشش تاسیسات آبرسانی شهید منصوری قرار دارد که از رودخانه کارون تامین می شود.
رئیس امور آب و فاضلاب روستایی خرمشهر با بیان اینکه شوری آب رودخانه کارون در تابستان به پنج هزار میکروموس افزایش می یابد، گفت: خط انتقال طرح غدیر در ۷۰۰ متری تاسیسات آبرسانی شهید منصوری قرار دارد و اگر این خط احداث شود، مشکل شوری و کیفیت آب آشامیدنی این روستاها رفع می شود.
سرپرست اداره امور آب و فاضلاب روستایی خرمشهر همچنین با تشریح وجود مشکل در آبرسانی به برخی روستاهای شهرستان، افزود: شبکه توزیع آب آشامیدنی روستای شنه نهر ۱۳ با ۹۰ خانوار فرسوده شده و مردم این روستا با مشکل افت فشار آب مواجه هستند.
حزباوی میزان اعتبار مورد نیاز برای احداث شبکه توزیع روستای محرزی را ۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تکمیل نشدن طرح توسعه تاسیسات آبرسانی حفارشرقی که آب آشامیدنی روستاهای منیخ، معمره صنگور، حفار شرقی و شلحه را تامین می کند، مشکلات آبرسانی به این روستاها را افزایش داده است.
آب آشامیدنی سه روستای خرمشهر از آب روستایی اهواز تامین می شود
رئیس اداره آب و فاضلاب خرمشهر در ادامه سخنانش تصریح کرد: آب آشامیدنی سه روستای سبعه ۱، سبعه ۲و دیم ابن نجم با زیر پوشش قرار دادن ۳۰۰ خانوار از امور آب و فاضلاب روستایی اهواز واقع در ۳۵ کیلومتری جاده اهواز – خرمشهر تامین می شود و به دلیل اینکه خط توزیع آب این روستاها از زمین های کشاورزی می گذرد، هر از گاهی شکستگی پیدا می کنند و مردم با قطعی آب ۱۰ساعته مواجه می شوند.
حزباوی ادامه داد: با توجه به اینکه این روستاها در نزدیکی و مجاورت تاسیسات آبرسانی شرکت نفت و گاز اروندان قرار دارد، از این شرکت تقاضا کردیم که خط شش اینج برای تامین آب این روستاها داده شود.
طرح انتقال آب ۱۳ روستاهای مسیر شلمچه در انتظار تامین اعتبار از سازمان منطقه آزاد اروند
سرپرست امور آب و فاضلاب روستایی خرمشهر در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح برنامه های این شرکت برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز روستائیان و جمعیت تحت پوشش، گفت: طرح انتقال آب آشامیدنی به ۱۳ روستای مسیر شلمچه به طول ۱۲ کیلومتر با اعتبار ۲۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از سوی سازمان منطقه آزاد اروند مصوب شد که متوقف مانده است.
حزباوی شمار مشترکان روستاهای شلمچه را نیز سه هزار و ۱۰۰ خانوار بیان کرد و گفت: لوله های این طرح خریداری شده و با تامین اعتبار مورد نیاز کار اجرایی آن آغاز می شود.
وی افزود: برای تامین آب آشامیدنی زائران اربعین حسینی، ایستگاه پمپاژ تقویت فشار روستاهای مسیر شلمچه با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد اروند هزینه شد و مشکل آبرسانی به یادمان شهدای شلمچه رفع شد.
خدمت به بیش از ۸۰۰ خانوار در روستاهای سوره، مقامسیه و حفارغربی
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی خرمشهر گفت: امسال با احداث شبکه توزیع روستای سوره به طول دوهزار و ۸۰۰ متر و با ۵۹۰ خانوار مشترک و اجرای یکهزار و ۸۰۰ متر شبکه توزیع در روستاهای مقامسیه و حفار غربی با ۲۰۰ خانوار مشترک جدید با مساعدت دهیاری های این روستاها به بهره برداری رسید و مشکل افت فشار آب آشامیدنی رفع شد.
امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان خرمشهر ۴۵ روستا با بیش از ۱۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ۷۵ کیلومتر خط انتقال را زیر پوشش دارد.
منبع:اخبار آب و فاضلاب کد خبر: -تاریخ انتشار:یکشنبه, شهریور ۱۴, ۱۳۹۵