نخستین روزهای شهریورماه هر سال، مزین به پاسداشت دولتمردانی است که با بذل جان خویش در طبق اخلاص، الگوهایی شایسته از تلاش و خدمت صادقانه در جبران عقبماندگیها و کاستیها و پیشرفت کشور را به پیشگاه خداوند و مردم فهیم و قدرشناس عرضه داشتهاند.
اکنون وظیفه ماست که با پاسداشت حرمت خون این عزیزان که جان خود را در راه خدمت به دین اسلام، کشور و مردم در طبق اخلاص گذاشتند، ما نیز با سعی و تلاش و تعهد و تخصص خود ضمن ادای دین به آنان، خدمات قابل قبولی را به مردم کشورمان عرضه کنیم.
شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، این افتخار را دارد تا یکی از خدمات حیاتی کشور یعنی تأمین آب شهری و روستایی را عهده دار باشد و در کنار آن، ارائه خدمات فاضلاب را نیز بر عهده بگیرد.
این خدمات سالیان سال است که به هموطنان ارائه میشود، اما سیاستهای دولت یازدهم، دولت تدبیر و امید به گونه ای بود که شوق خدمت به هموطنان دو چندان شد؛ بهطوریکه ارائه این خدمات بهصورت کاملاً شفاف و محسوس در میان شهرها و روستاها و مردم کشورمان جلوه گر است؛ به گونهای که در سال پایانی فعالیت دولت یازدهم منتهی به پایان مردادماه سال جاری، آن چه در بخش آب و فاضلاب به انجام رسیده، به شکل ۱۰ طرح و پروژه تأمین آب شرب شهری با صرف اعتباری به مبلغ ۳ هزار و ۱۴۸ میلیارد ریال نمود پیدا کرده که عملیات اجرایی این طرحها، شامل حفر و تجهیز ۶۵ حلقه چاه و احداث ۲ واحد تصفیهخانه آب میشود.
با بهرهبرداری از این طرحها، ۱۶ هزار و ۴۴۰ متر مکعب در روز به توان تولید آب شرب کشور افزوده میشود که از طریق ۸۹ هزار و ۵۰۰ مترمکعب مخازن ذخیره، ۵ واحد ایستگاه پمپاژ و ۳۰۹ کیلومتر خطوط انتقال که در یک سال گذشته احداث شده است، دراختیار هموطنان قرار میگیرد.
همچنین در بخش آب روستایی، ۱۴۸ مجتمع آبرسانی و ۱۱۵ پروژهٔ تک روستایی در ۲۵ استان، با صرف اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۵۵ میلیارد ریال که از محل اعتبارات ملی و صندوق توسعهٔ اسلامی تأمین شده است، به بهرهبرداری میرسد.
لازم به ذکر است، با اجرای این پروژهها، ۹۶۹ روستای کشور با قلمرو جمعیتی بیش از ۵۰۰ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار میشوند.
از دیگر پروژههای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور که در سه ساله اخیر در دولت یازدهم به آن توجه ویژه ای شده است بخش فاضلاب شهری است، در این بخش، ۶ مدول تصفیهخانه فاضلاب با مجموع توان پالایش حدود ۲۰۰ هزارمترمکعب در شبانهروز، ۴۶۰ کیلومتر شبکهٔ جمعآوری (اصلی و فرعی) و خطوط انتقال فاضلاب و با صرف اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال و ۴٫۷ میلیون یورو به بهرهبرداری میرسد.
همچنین باید خاطر نشان کرد که اجرا و تکمیل طرحهای فاضلاب در شهرهای قم، تبریز، بناب، کرمانشاه، اصفهان و … ادامه دارد و شرکت مهندسی آبفای کشور با تمام توان میکوشد تا لحظه ای وقفه در ارائه خدمات آب و فاضلاب به هموطنان ایجاد نشود و خدمات این شرکت بدون درنگ در تمامی لحظات شبانه روز و در طول سال، با بالاترین کیفیت عرضه شود.
منبع: پاون کد خبر: ۳۹۶۳۴تاریخ انتشار:۷ شهریور ۱۳۹۵ ۱۶:۳۶