معاون فنی و عمرانی شهردار همدان گفت: عمر تأسیسات آب و فاضلاب در همدان، بیش از ۴۰ سال است و همین امر موجب تخریب آسفالت معابر میشود.
منطقه همدان، موسی رسولی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه آسفالت یکی از فرآیندهای آلاینده محیط زیست است، استفاده از آسفالت بازیافتی هم به لحاظ اقتصادی و هم در عدم تخریب محیط زیست از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ضمن تاکید بر برنامههای افزایش آسفالتریزی در سطح شهر تشریح کرد: معابر اصلی شهر، ورودی شهر همدان از سمت ملایر و اجرای اصلاحاتی در بلوار امام خمینی(ره) را در دستور کار داریم که تلاش میکنیم طی ماههای پیشرو در فصل تابستان به تحقق برسد.
انجام ۳۶ هزار تن آسفالتریزی در معابر شهر همدان
معاون شهردار همدان بیان کرد: طی مدت زمان ۱۰۵ روز از سال جدید و بر اساس آمار و ارقام سازمان هواشناسی، حدود ۵۰ روز کاری آسفالت در سطح شهر ریخته شده است که در ۴ منطقه شهرداری گستره توزیع داشته است.
وی میزان آسفالت بهکار گرفته شده در سطح شهر را ۳۶ هزار تن اعلام کرد و افزود: از این میزان، ۲۶ هزار تن آسفالت جدید و ۱۰ هزار تن آسفالت بازیافتی است.
رسولی با اشاره به اعتبار درنظرگرفته شده برای آسفالت سالجاری در سطح شهر خاطرنشان کرد: امسال مبلغ ۲۳ میلیارد تومان برای آسفالت پیشبینی شده است که با قیمت فعلی آسفالت ۱۷۰ هزار تن آسفالت تامین میشود.
تمرکز آسفالتریزی در همدان بر تراش آسفالت قدیمی معابر
وی تمرکز آسفالتریزی در همدان را بر تراش آسفالت قدیمی معابر عنوان و تصریح کرد: با تهیه دستگاه تراش از سال ۸۳ شهر همدان پیشتاز بوده است همچنین سال گذشته یک دستگاه جدید تراش آسفالت خریداری شد.
معاون شهردار همدان با بیان اینکه تراش آسفالت به لحاظ محیط زیستی در رفع مشکلات تأثیر دارد، گفت: روند کار چنین است که ابتدا تراش، بعد لکهگیری سپس عملیات ترمیمی و آسفالت جدید ریخته میشود تا عمر آسفالت بهبود یابد.
وی گریزی هم به موضوع کیفیت آسفالت داشت و تصریح کرد: علت کیفیت پایین آسفالت این است که قیر نیز مانند بقیه مصالح ویژگیهای خاص خود را دارد و با توجه به چهار فصل بودن کشور نمیتوان برای همه شهرها از یک نوع قیر استفاده کرد.
زیرساختهای همدان قدیمی است
رسولی در ادامه عنوان کرد: زیرساختهای شهر همدان قدیمی است به طوریکه عمر تاسیسات آب و فاضلاب در همدان بالای ۴۰ سال است و تخریبهایی که در معابر ایجاد میکند، موجب از بین رفتن آسفالت میشود.
وی با بیان اینکه به دنبال افزایش آسفالتریزی در سطح شهر هستیم، گفت: بر این اساس معابر اصلی شهر، ورودی شهر همدان از سمت ملایر و اجرای اصلاحاتی در بلوار امام(ره) خمینی در دستور کار قرار دار
رسولی با اشاره به اینکه شکستهای تاسیسات خدماتی و ساختوسازها نیز اثر دارد، گفت: مخابرات ۷۰ کیلومتر هر سال اصلاحیه در معابر زیرساختی دارد که همین تخریبهای زیرساختی عمر آسفالت را حداقل ۵ تا ۶ سال کاهش داده است.
منبع: ایسناکد خبر:۵ -۲۴۹۱ -۹۵۴تاریخ انتشار:۱۰:۲۹:۳۸ ۱۳۹۵/۰۴/۱۴