مدیر پروژه کنتورهای هوشمند آب وبرق شرکت،در جلسه ای که به منظور کالیبراسیون کنتور های هوشمند استان تشکیل شد اظهار داشت: قرارداد تجهیز، تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون دو هزار کنتور هوشمند آب و برق از هفته آینده اجرایی شده و حدود یک میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت.
مهندس عرفان عبداللهی گفت: پیش از این قرار بود هزینه کالیبراسیون و تعمیر و نگهداری کنتورهای هوشمند از سوی خود کشاورز پرداخت شود اما پس از در نظر گرفتن شرایط مالی کشاورزان استان کردستان و طی رایزنی های صورت گرفته با استانداری، مقرر شد هزینه آن به صورت دولتی بوده و از سوی شرکت آب منطقه ای استان تامین شود.
مدیر پروژه کنتورهای هوشمند شرکت آب منطقه ای کردستان تاکید کرد: در صورت اینکه خسارت وارده به کنتورهای هوشمند غیرعمدی باشد هزینه آن از سوی شرکت آب منطقه ای تامین می شود اما اگر به صورت عمدی باشد هزینه ای تقبل نمی شود و باید کشاورز خود آن را پرداخت کند.
وی همچنین به طرح آنلاین سازی کنتورهای هوشمند اشاره کرد و گفت: در قرارداد کالیبراسیون کنتورهای هوشمند، آنلاین سازی نیز در نظر گرفته شده و نظارت کنتورهای هوشمند بصورت آنلاین از طریق مرکز انجام می شود.
مهندس عبداللهی افزود: در طرح آنلاین سازی، امکان انتقال اطلاعات ذخیره شده در کنتورهای هوشمند آب و برق به رایانه قابل حمل وجود دارد و از این طریق می توان تردد کشاورزان برای کارت شارژ و حجم کار ادارات شهرستان در این زمینه را کاهش داد که در قرارداد مذکور ۱۰ درصد از کنتورهای هوشمند آب و برق استان به عنوان پایلوت برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.
مهندس مجتبی غلامی رئیس اداره منابع آب شهرستان دهگلان نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم حفاظت و صیانت از منابع آب، ابراز امیدواری کرد در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده پروژه کالیبراسیون کنتورهای هوشمند به صورت فراگیر انجام شده و الگویی برای سایر استان ها شود.
مهندس عباد بشیری رئیس اداره منابع آب شهرستان قروه نیز در این جلسه خواستار برگزاری کلاس های آموزشی و توجیهی برای کارشناسان کنتورهای هوشمند آب و برق در زمینه کالیبراسیون و تجهیز و نگهداری آنها برای جلوگیری از تنش شد.
پیمانکار پروژه کنتورهای هوشمند آب و برق استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: تاکنون ۲ هزار و ۳۵۷ دستگاه کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه های آب استان نصب شده که مهمترین اصل در پیشبرد این هدف و اجرای موفق پروژه، مردم با فرهنگ کردستان است که چالش بحران آب را به درستی درک کرده و بر مدیریت آن تاکید دارند.
وی با اشاره به پیشرو بودن استان کردستان در زمینه نصب کنتورهای هوشمند افزود: قرارداد تعمیر، تجهیز، نگهداری و کالیبراسیون کنتورهای هوشمند در استان کردستان برای اولین بار در سطح کشور اجرا می شود که می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر استان ها باشد.
پس از این جلسه نیز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی منابع آب دشتهای شرقی کردستان، عملیات کالیبراسیون کنتور هوشمند آب و برق نصب شده بر روی یکی از چاه های آب دشت ممنوعه دهگلان، به صورت پایلوت انجام شد.
منبع: اخبار آب و فاضلاب کد خبر: -تاریخ انتشار:شنبه, خرداد ۲۲, ۱۳۹۵