صنعت آلومینیوم بهترین راه برونرفت از وضع موجود و تبدیل انرژی گاز به جامد است و در عین حال مدیر عامل شرکت آلومینیوم ایران معتقد است که این صنعت نه تنها آببر نیست بلکه میتوان از آن برای تولید آب روزانه ۱۰ میلیون نفر استفاده کرد.
پورعطار در نشست خبری چهارمین کنفرانس بینالمللی آلومینیوم ایران با بیان اینکه این کنفرانس نماد و نشانی از صنعت آلومینیوم ایران است، اظهار کرد: تفاوت این کنفرانس با کنفرانسهای مشابه کشورهای جنوبی خلیج فارس علاوه بر جنبههای تجاری و بازرگانی در جنبه علمی آن است که به هیچ وجه شبیه آن را نداریم.
وی صنعت آلومینیوم را بهترین راه برونرفت از وضع موجود برای تبدیل بهینه انرژی دانست و ادامه داد: این صنعت قادر است که انرژی گاز را به انرژی جامد تبدیل کند به طوری که اگر تنها دو فاز از عسلویه را به آلومینیوم اختصاص دهیم، پنج میلیون تن آلومینیوم در سال تولید میشود.
مدیر عامل شرکت آلومینیوم ایران با اشاره به اهمیت زیست محیطی تولید آلومینیوم نیز گفت: این فلز را میتوان فلز سبز دانست و در عین حال میتواند نقش تمدنی برای کشور ایفا کند.
پورعطار افزود: این صنعت به هیچ وجه آببر نیست بلکه برعکس به نوعی تولید صنعت آب بهشمار میرود؛ بهطوری که در هر نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی که گاز را برای تولید آلومینیوم تبدیل به الکتریسیته میکنددر روز ۱۲۰ مترمکعب آب تولید میشود.
به گفته وی اگر سرانه مصرف آب برای هر ایرانی ۲۰۰ لیتر در روز باشد میتوان با این کار برای ۱۰ میلیون نفر در سواحل جنوبی کشور تامین آب و تمدن جدید راهاندازی کرد.
مدیر عامل شرکت آلومینیوم ایران با اشاره به اقدامات این شرکت در شش ماهه دوم سال گذشته ادامه داد: قیمت تمام شده آلومینیوم ظرف این مدت کاهش پیدا کرد و ظرفیت تولید را که در نیمه نخست سال کاهش یافته بود جبران کردیم و تولید از برنامه شرکت بیشتر شد.
پورعطار تاکید کرد که شرکت آلومینیوم ایران به دنبال این است که تا پایان سال جاری خطوط قدیمی خود را به طور کامل برچیده و نوسازی خطوط را انجام دهد.
وی همچنین با انتقاد از نسبت دادن آلودگی هوای اراک به ایرالکو در سال گذشته گفت: در سال ۱۳۹۴ تنها ۳۷ روز سال هوا ناسالم و مابقی روزها سالم بوده و این در حالی است که میزان تولید ما ثابت بوده است؛ بنابراین نسبت دادن آلودگی هوا به ایرالکو ظلم بزرگی در حق این صنعت است.
مدیر عامل شرکت آلومینیوم ایران همچنین تصریح کرد: اگر رشد اقتصادی کشور در سالهای آینده به هشت درصد برسد، نیازمند تولید دو میلیون تن آلومینیوم برای مصرف در کشور هستیم.
منبع:ایسنا کد خبر:۹۵۰۲۱۱۰۶۴۰۰ تاریخ انتشار:شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ۱۶:۱۸