مجتمع آب رسانی روستاهای کریک و دارشاهی با حضور نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و برخی از مسئولان استانی و شهرستانی و با اعتباری سه میلیارد ۲۰۰میلیون تومان کلنگ زنی شد.
فیض الله پاسره، مدیرعامل آب و فاضلاب روستائی کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: سال گذشته با وجود کاهش قیمت نفت و به تبع آن درآمدهای دولت، با پیشنهاد دولت و موافقت مجلس مبلغی بالغ بر ۱۵۰۰میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به مجتمع های آب رسانی روستائی کشور تخصیص داده شد که از این ۳۸ میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان به این استان اختصاص داده شد.
وی با اشاره به اهمیت و دشواری دست یابی به این مهم، افزود: بدون شک برداشت از منابع صندوق توسعه ملی برای پروژههای خدماتی کاری دشواری است که بحمدالله با رایزنی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی این اعتبار بطور کامل تخصیص و در اختیار شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور قرار گرفت.
پاسره با اشاره به اندکی تاخیر در این پروژه بیان کرد: برخی موانع قانونی که در جذب این اعتبارات وجود داشت بر زمان شروع مجتمع هایی که از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تغذیه می شود تاثیر گذار بود.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستائی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مجتمع آب رسانی کریک و دارشاهی جزو ۱۸ مجتمع آب رسانی استان است که از منابع صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شده و با اتمام این پروژهها جهش بسیار خوبی در برخورداری مردم از آب آشامیدنی سالم را شاهد خواهیم بود.
پاسر تصریح کرد: مجتمع “گوشه مزدک” با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ۶۰۰ تومان، “چین” با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان،” چشمه گل شهنیز” با ۸۰۰میلیون تومان، “لوداب” با سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، “زیلایی” با ۳۰۰ میلیون تومان، “سپیدار” با یک میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان، “کاکان” با ۷۰۰میلیون تومان، و “کریک و دارشاهی” با اعتباری بیش از سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از دو محل ملی از جمله مجتمعهای مهم آب رسانی در شهرستانهای بویراحمد و دنا هستند.
وی ادامه داد: منبع تامین آب روستاهای کریک و دارشاهی و حومه مربوط به ۱۶سال پیش و با سرچشمه کوه گل بود که با توجه به تعهدات شرکت و معارضات اجتماعی و نیاز مبرم کشاورزان پایین دست به آب کوه گل عملاً برداشت بیشتر از آب آن برای جمعیت متعدد این روستاها امکان پذیر نبود.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستائی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مجتمع جدید آبرسانی به این روستاها با هدف کنترل و رفع کمبود آب در فصول گرم سال در این مناطق احداث می شود که پیش بینی می شود سال ۹۶ به اتمام و بهره برداری برسد.
پاسره با بیان اینکه قریب ۴۵۶۶ نفر جمعیت تحت پوشش این مجتمع خواهند بود، بیان کرد: تا کنون بخش قابل توجهی از این پروژه که شامل احداث چاه به عمق ۲۰۵ متر، احداث ساختمان موتور خانه و پمپاژ، احداث خط برق و لوله کشی به متراژ ۱۰کیلومتر اجرا شده است .
وی اضافه کرد: با مصرف به جا و منطقی اعتبارات در مجتمع های استان شاهد افزایش بی سابقه در شاخص برخورداری روستائیان عزیز از آب آشامیدنی هستیم که بدون شک نقش نمایندگان مردم در جذب اعتبارات و تسریع در روند این پروژه ها ستودنی است.
همچنین غلام محمد زارعی، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: گام های بزرگ و با ارزشی در زمینه آب و فاضلاب روستائی در دولت تدبیر انجام شده که ان شاء الله با تداوم آن در سالهای آینده شاهد برخورداری حداکثری روستائیان استان از آب شرب باشیم.
منبع:ایسنا کد خبر:۹۵۰۲۰۴۰۱۳۰۸ تاریخ انتشار:شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ۱۰:۳۰