دکترعلی اکبر سیاری افزود: به همین دلیل، بدنبال وقوع سیل در برخی از مناطق کشور، آمادگیهای نسبی از قبل وجود داشت و از ابتدای وقوع سیل، همه دانشگاههای علوم پزشکی مناطق سیل زده، به حال آماده باش در آمدند و اقدامات لازم انجام شد و در حال حاضر هم مراقبتها در حال تداوم است.
وی اظهار داشت: به محض اطلاع از وقوع سیل، ستاد فوریتهای معاونت بهداشت در مناطق سیل زده، تشکیل و حالت آماده باش اعلام شد. یکی از اقدامات این ستاد، تشکیل ستاد فوریتهای سلامت محیط و کار در برخی از مناطق سیل زده بود.
سیاری از تشکیل تیم ارزیابی سریع آسیبها و نیازها، توسط معاونت بهداشت هم خبر داد و گفت: در برخی از مناطق سیل زده، پایش میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی، صورت گرفته است و علاوه براین، در برخی از مناطق سیل زده، از منابع آب شرب و همچنین مراکز مواد غذایی، انبارهای مواد غذایی و تهیه مواد غذایی و علاوه بر آن ، مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانها بازدید شده است.
معاون وزیر بهداشت افزود: تامین واکسن از شهرستانهای مجاور، توزیع آب بطری شده، فعال سازی سامانه فرماندهی حادثه، هماهنگی برای اسکان احتمالی، استفاده از داروهای ذخیره گروه بیماریهای واگیر و بهداشت محیط ، ویزیت بیماران توسط تیم پزشکی مستقر در محلهای اسکان، استقرار تیمهای بهداشتی در محل اسکان و کنترل مستمر مواد غذایی، آب و وضعیت بهداشت محیط محل اسکان، نمونه برداری از آب آشامیدنی، بازدیدهای میدانی از جمعیت آسیب دیده و نظارت بر وضعیت دفع زباله و فاضلاب از دیگر از اقدامات وزارت بهداشت برای مناطق سیل زده کشور است.
سیاری همچنین در مورد اسلام آباد گفت: اقدامات پیشگیرانه و کنترلی بهداشتی در اسلام آباد انجام شده است.
معاون وزیر بهداشت افزود: براساس مشاهدات، بررسیها و مستندات تیم اعزامی وزارت بهداشت به اسلام آباد، نشان داد که میزان کلر آب به اندازه کافی بوده و اتفاقی که رخ داده، ناشی از یک عفونت ویروسی بوده است و خوشبختانه مورد فوت نداشتیم.
وی گفت: ۶ نفر بستری شده بودند که به طور سرپایی درمان شدند و هیچ موردی از مرگ گزارش نشده است.
منبع: قدس آنلاین کد خبر:۳۶۹۶۴۶ تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱/۲۹ – ۱۵:۳۰