حمید چیت چیان گفت: با توجه به نگرانی و دغدغههایی که در زمینه دفع بهداشتی فاضلاب وجود دارد، ۱۸۶ روستا در اولویت اجرای تصفیهخانههای فاضلاب هستند که از این تعداد ۱۱۱ روستا از طریق بانک توسعه اسلامی تامین اعتبار میشوند.
وزیر نیرو اظهارداشت: قریب ۳۲ میلیارد مترمکعب فاضلاب شهری و روستایی در کشور تولید میشود که ۵ میلیارد مترمکعب آن به فاضلاب شهری و ۲۸ میلیارد مترمکعب به زهآب کشاورزی اختصاص دارد. وی با بیان اینکه از تاسیس شرکتهای آب و فاضلاب ۲۵ سال میگذرد گفت: ۴۲.۴ فاضلاب شهری تحت پوشش شرکتهای آب و فاضلاب قرار دارد و به صورت صحیح دفع میشود، ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب که تمام فاضلاب کشور بهصورت صحیح دفع شود، فاصله زیادی داریم.
چیت چیان با اعلام اینکه ۷۶ تصفیهخانه فاضلاب در سطح کشور تا پایان دولت یازدهم وارد مدار بهرهبرداری میشود افزود: ۵۰ یا ۶۰ شهر کشور در پوشش این مدار قرار میگیرند که ۵.۳ میلیون نفر جمعیت شهر را زیرپوشش شبکههای فاضلاب قرار خواهند داد و تا پایان دولت یازدهم نیز این رقم ۹ درصد افزایش خواهد یافت.
وزیر نیرو با ابراز نگرانی از دفع فاضلاب برخی روستاها که در کنار دریاچه یا رودخانهها قرار دارند بیان داشت: با توجه به نگرانی و دغدغههایی که در این خصوص وجود دارد، ۱۸۶ روستا در اولویت اجرای تصفیهخانههای فاضلاب هستند که از این تعداد ۱۱۱ روستا از طریق بانک توسعه اسلامی تامین اعتبار میشوند.
منبع:صبا کد خبر:۳۰۴۷۱۱۹ تاریخ انتشار:۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۴:۳۴