ستار محمودی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است شانزدهمین دوره بخش بین المللی مراسم اعطای جایزه جهانی انرژی اواخر دیماه جاری در تهران برگزار شود .
به گفته وی ، تهران ۲۰ سال قبل به عنوان یکی از پایتخت های عقب افتاده در زمینه اجرای فاضلاب در منطقه محسوب می شد که خدمات آن کمتر از ۱۰ درصد مردم این شهر را پوشش می داد.
محمودی تصریح کرد: امروز ضریب نفوذ خدمات فاضلاب در کلانشهر تهران به حدود ۵۰ درصد رسیده و دستیابی به این مهم با وجود مشکلات فراوان این شهر از جمله وجود تونل های مترو، جمع آوری آب های سطحی، قنات ها، خطوط آب و برق و غیره ، همگی به عنوان موانع پیشرفت طرح بودند و از اهمیت زیادی برخوردار است.
محمودی افزود: کیفیت کار، جامعیت و رعایت اصول فنی ،موجب شده تا طرح فاضلاب به عنوان یک برنامه مناسب و ممتاز از نظر بنیاد جهانی انرژی برگزیده شود.
وی تصریح کرد: استفاده از گازهای موجود در تصفیه خانه فاضلاب تهران برای تولید انرژی برق، گامی اساسی برای ارتقای بهره وری انرژی در این طرح است.
قرار است مراسم شانزدهمین دوره بخش بین المللی مراسم دریافت جایزه جهانی انرژی با حضور متخصصان ایرانی، نمایندگان ۱۷۷ کشور جهان و برخی شخصیت های ملی و جهانی ۲۸ دیماه در تهران برگزار شود.
جایزه جهانی انرژی یک جایزه برای توسعه پایدار است و به راهکارهای نوین در مدیریت و مصرف منابع که توسط افراد خلاق شناسایی و به کار گرفته شده اند، اعطا می شود.
نخستین جابزه جهانی در سال ۲۰۰۰ میلادی با ابتکار عمل کشور اتریش برگزار شد و امروز بیش از یکهزار و ۷۰۰ طرح و پروژه سبز از ۱۷۷ کشور به دبیرخانه بنیاد جهانی انرژی به منظور دریافت جایزه جهانی انرژی که معتبرترین و شناخته شده ترین جایزه زیست محیطی در جهان است، ارسال می شود.
امروز کیفیت و تنوع پروژه ها و طرح های ارسالی به بنیاد جهانی انرژی بسیار چشمگیر است و جایزه به موضوع های زمین، انرژی، آب، هوا ،جوانان و توسعه تعلق می گیرد.
منبع:صبا کد خبر:۸۱۹۰۹۹۲۲ تاریخ انتشار:۱۷ دی ۱۳۹۴ ۱۶:۰۸