سید محمد محمودی هاشمی روز چهارشنبه در همایش معرفی استانداردهای مورد نیاز لوازم کاهنده مصرف آب در مشهد افزود: استفاده از لوازم کاهنده مصرف نقش مهمی در جلوگیری از اتلاف آب و مدیریت مصرف دارد.
وی اظهار کرد: براساس یک تحقیق انجام شده مصرف آب روزانه هر خانوار با استفاده از کاهنده ها از ۲۸۵ لیتر به ۱۷۶ لیتر کاهش می یابد.
وی با بیان اینکه آب مورد نیاز مشترکین در مشهد از ۴۰۰ حلقه چاه و سدهای دوستی، طرق و کارده و چشمه و قنات تامین می شود گفت: سد دوستی نمی تواند به عنوان منبع پایدار برای مشهد تلقی شود.
محمودی هاشمی افزود: میزان آب ورودی از سد دوستی به کلان شهر مشهد از ۶۱ درصد در سال ۹۲ به ۳۹ درصد در سال گذشته کاهش یافت لذا در تامین منابع آب مشهد باید بر حفظ منابع آب زیرزمین و چاه ها توجه داشت و در راستای مدیریت مصرف و حفظ این منابع تلاش کرد.
وی اظهار کرد: مصارف خانگی و سازمان های دولتی و خصوصی می توانند با تجهیز خروجی های آب به لوازم کاهنده علاوه بر کاهش در مصرف آب ، میزان قابل توجهی از هزینه آب بها را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به شرکت آب و فاضلاب مشهد ماموریت داده است که به صورت آزمایشی بهترین کاهنده های مصرف آب را شناسایی و به سایر نقاط کشور معرفی کند گفت : در مرحله نخست این طرح با هماهنگی استانداری خراسان رضوی مقرر شد تمام سازمان های اجرایی و دولتی شهر مشهد در نشست امروز با لوازم کاهنده مصرف آشنا شوند.
محمودی هاشمی ادامه داد: به منظور بهره مندی از تجهیزات مدیریت مصرف ، لوازم کاهنده مصرف استاندارد و مشخصات فنی این لوازم به صورت کامل در پورتال این شرکت به آدرس اینترنتی WWW.ABFAMASHHAD.IR معرفی شده است.
* مدیریت مصرف به منظور کاهش تلفات آب
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز گفت: محدودیت منابع آب بر کسی پوشیده نیست لذا باید در راستای مصرف بهینه آب و جلوگیری از هدر رفت آن تلاش کرد.
سعید آزاده مافی افزود: در مدیریت مصرف قرار نیست از حجم آب مورد نیاز برای مصرف کم شود بلکه باید تلفات آب کاهش یابد.
وی با بیان اینکه فشار آب در شبکه های توزیع در زمان های مختلف متغیر است اظهار کرد: در زمان اوج فشار، مقداری آب به صورت ناخواسته از شبکه خارج می شود که با نصب لوازم کاهنده مصرف از این تلفات جلوگیری می گردد.
جلسه معرفی لوزام کاهنده مصرف آب روز چهارشنبه با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از نمایندگان دستگاه های مختلف اجرایی در مشهد برگزار شد.
هم اکنون یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک در مشهد زیرپوشش شبکه آبرسانی و حدود نیمی از این تعداد زیرپوشش شبکه فاضلاب هستند.
منبع:قطره کد خبر: ۳۶۳۳۳۶ تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۴ – ۲۰:۱۰