فرشید سعد آبادی مسئول کارگروه فرهنگی و اجتماعی دفتر استانی ستاد احیاء دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی در این کارگاه با بیان اینکه اهمیت دریاچه ارومیه برای همه مردم آشکار است، اظهار کرد: علت اصلی خشک شدن دریاچه ارومیه به کارهای خود انسان برمی گردد و به همین دلیل میتوان گفت قابل احیاست چون خود انسان دوباره میتواند آن را احیا کند.
سعدآبادی تصریح کرد: در مدیریت مصرف آب در سالهای گذشته ضعیف عمل کردهایم و همگی از سیاستگذاران گرفته تا کشاورزان و عموم مردم عادی در این خصوص نقش داشته و قصور خود را باید جبران کنیم.
سعد آبادی در بخشهای دیگر سخنان خود به تشریح علل خشک شدن دریاچه ارومیه، بیلان آبی حوضه آبریز این دریاچه، تبعات خشک شدن دریاچه ارومیه و راهکارهای احیاء آن پرداخت و در پایان سخنانش نیز پاسخگوی سوالات دانشجویان و اساتید علمی دانشگاه پیام نور ارومیه بود.
کمال باقرزاده معاون اجرایی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این کارگاه گفت: دریاچه ارومیه حیات و ممات منطقه است و باید با تمام توان به کمک ستاد احیاء دریاچه ارومیه بشتابیم.
وی هوشمندی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام نور بومی منطقه هستند، اظهار کرد: همین امر باعث شده است که دانشگاهیان پیام نور مشکلات دریاچه ارومیه را با گوشت و پوست خود حس کنند و باید برای زنده نگه داشتن آن با تمام دلایل خشکی آن بجنگند.
وی نقش دریاچه ارومیه در تاریخ ایران زمین را پررنگ ذکر و تصریح کرد: نسبت به محیط زیست خود بیتوجه بودهایم و باید دانشجویان در زمینه اطلاعرسانی موارد مطرح شده در کارگاه و آگاهی مردم منطقه نقش خود را ایفا کنند.
منبع:ایران اکونا کد خبر:۴۹۹۲۶ تاریخ انتشار:جمعه , ۲۷ / آذر / ۱۳۹۴ – ۱۲:۴۷