مهرداد اسماعیلی در خصوص مقایسه میزان تولید شرکت و در کنار آن مصرف آب، تصریح کرد: ذوب آهن در سال های ۷۸ و ۷۷ به ازای تولید هر تن فولاد و همچنین جهت شرکت های اقماری نظیر نسوز، پالایشگاه قطران و…، حدود ۱۵ متر مکعب آب از رودخانه برداشت می کرد که این رقم در سال ۹۳ به شش متر مکعب کاهش یافت که نشان دهنده کاهش حدود ۵۰ درصدی برداشت آب است.
وی تصریح کرد: ذوب آهن اصفهان در شرایط تحریم، محصولات خود را به بیش از ۱۰ کشور جهان صادر کرده که نشانگر نقش مهم این شرکت در رشد تولید ناخالص ملی است و این مهم در مقابل برداشت کم آب از رودخانه، ارزشمند است همچنین با گشوده شدن فضای بین المللی شاهد رشد صادرات نیز خواهم بود.
اسماعیلی در پاسخ به این سئوال که برای آبیاری فضای سبز ۱۶ هزار هکتاری ذوب آهن اصفهان از چه ساز و کاری استفاده می شود، افزود: از ۱۶ هزار هکتار فضای سبز شرکت که در بین سایر صنایع کشور منحصر بفرد است تنها دو هزار هکتار آن از طریق روش قطره ای و غرقابی آبیاری می شود و بقیه به صورت دیم است و به شکل تقریبی تمام آب مصرفی در فضای سبز از پساب تصفیه شده تامین می شود.
وی گفت: این درحالی است که عموم بر این باورند که در ذوب آهن اصفهان تنها حدود ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب، برای آبیاری فضای سبز شرکت مورد استفاده قرار می دهد.
وی ادامه داد: به دلیل مساحت زیاد ذوب آهن و همچنین همجواری با ساحل رودخانه زاینده رود، شایعاتی مبنی بر این که پساب این کارخانه به زاینده رود منتقل می شود شنیده می شود در حالیکه نه تنها پساب کارخانه به رودخانه مذکور منتقل نمی شود بلکه پساب شهر زرین شهر نیز خریداری شده و در آبیاری فضای سبز شرکت به کارگرفته تا به زاینده رود منتقل نشود.
منبع:قدس آنلاین کد خبر:۳۲۱۵۶۶ تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۸/۱۹ – ۱۰:۱۵