معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: یکی از مهم ترین اهداف شوراهای هماهنگی حوضههای آبریز، زمینهسازی برای استقرار مدیریت بهم پیوسته منابع آب در حوضههای آبریز است که این موضوع در حوضه دریاچه ارومیه نیز پیگیری میشود.
مهندس ” رحیم میدانی” امروز (سهشنبه) در نخستین نشست شورای هماهنگی مدیریت به هم پیوسته منابع آب حوضه آبریز دریاچه ارومیه در ساختمان ستادی وزارت نیرو با بیان این مطلب که یکی از مهمترین اهداف شوراهای هماهنگی حوضههای آبریز، زمینهسازی برای استقرار مدیریت بهم پیوسته منابع آب در حوضههای آبریز است، گفت: به دلیل اهمیتی که احیای دریاچه ارومیه برای همه ذینفعان و ذی مدخلان دارد، غیر از شورای هماهنگی حوزه آبریز، جلسات ستاد احیا نیز جزو فعال ترین ستادها است که در آن تصمیمات ارزشمندی اتخاذ می شود.
میدانی تصریح کرد: همه سازمان ها و دستاندرکاران بخش آب تلاش دارند تا همه مصوبات در این راستا اجرایی شود.
وی یکی از مهمترین اهداف شوراهای هماهنگی حوضههای آبریز را، زمینهسازی برای استقرار بهم پیوسته منابع آب در حوضههای آبریز دانست و افزود: تلاش میشود آب و منابع به هم پیوسته آب از لحاظ اجتماعی و اقتصادی بهینه شود و برای حفظ ظرفیتهای اکولوژیک حوضههای آبریز برنامهریزی و هماهنگی لازم خواهد شد.
معاون وزیر نیرو در ادامه افزود: همه این اقدامات حول محور عدالت و رعایت انصاف در منافع تمام ذینفعان حوضه صورت خواهد پذیرفت.
وی با بیان اینکه در حوضه آبریز ارومیه ما شاهد یک نا پایداری بارز بودیم که از شروع به کار دولت جدید در اولین یا دومین جلسه هیات وزیران اینکار مورد توجه واقع و با تشکیل ستاد احیا و انتخاب مجری اینکار با جدیت رو به جلو در حرکت است، اظهار امیدواری کرد، در آینده نزدیک شاهد ثمرات شیرین این اقدامات باشیم.
میدانی احیای دریاچه ارومیه برای همه ذینفعان و ذیمدخلان را مهم دانست و با بیان اینکه غیر از شورای هماهنگی حوزه آبریز جلسات ستاد احیا نیز جزو فعال ترین ستاد ها است که در آن تصمیمات ارزشمندی اتخاذ می شود افزود: همه سازمان ها و دست اندرکاران بخش آب تلاش دارند تا همه مصوبات در این خصوص اجرایی شود.
وی ادامه داد: دبیر و مجری طرح احیای دریاچه ارومیه در یک و نیم ماه گذشته در خصوص رها سازی آب برای احیای دریاچه ارومیه دغدغه های داشت که با تشکیل جلسه ای با حضور وزیر نیرو مقرر شد این موضوع در قالب شورای هماهنگی حوضه آبریز دریاچه ارومیه طرح و تصمیم گیری شود تا نگرانی ستاد احیای دریاچه ارومیه نیز برطرف شود.
معاون آب و آبفای وزیر نیرو با بیان اینکه شرکت مدیریت منابع آب کشور در اوایل سال آبی، ۱۱۰ جدول برای سد های مهم کشور تنظیم کرده تصریح نمود: برمبنای آن جدول رهاسازی و تحویل آب از سدها برای مصارف مختلف با رعایت پیش بینی های لازم لحاظ شده است.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون) کد خبر:۹۴۰۷۲۸۱۸۷۱۵ تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۰۲:۲۱