عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: ما امروز می توانیم بگوییم که صنعت برق و آب را از A تا Z در داخل داریم و در تمامی بخش ها از جمله تولید نیروگاه، تولید تجهیزات، انتقال برق و … حرفی برای گفتن داریم؛ اما اینها نیاز به حفاظت دارد.
حمیدرضا صالحی اظهار داشت: قبلا پشتیبانی آب و برق را در مجموعه ساتکاب داشتیم که با انحلال ساتکاب، ضرورت وجود یک مرکزی در وزارت نیرو به عنوان نهاد پشتیبانی صنعت آب و برق وجود داشت.
وی افزود: البته پیش از راه اندازی این مرکز جدید، پیشنهاد تغییر چارت و معاونت جدید در بخش پشتیبانی صنایع در وزارت نیرو مطرح بود که این مسئله مورد تصویب دولت قرار نگرفت.
این عضو سندیکای صنعت برق تصریح کرد: از اینرو، مرکز پشتیبانی صنایع آب و برق و توسعه صادرات وزارت نیرو با حضور مدیرعامل سابق شرکت توانیر در رأس این مرکز تشکیل شد تا به عنوان یک دپارتمان جدید حمایت از بخش خصوصی سازنده تجیزهات صنعت آب و برق و همینطور کلیه مباحث مربوط به توسعه صادرات تجهیزات فنی و مهندسی را برعهده گیرد.
وی ادامه داد: ما امروز می توانیم بگوییم که صنعت برق و آب را از A تا Z در داخل داریم و در تمامی بخش ها از جمله تولید نیروگاه، تولید تجهیزات، انتقال برق و … حرفی برای گفتن داریم؛ اما اینها نیاز به حفاظت دارد، نیاز دارد تا دستاوردها صیانت شوند و به خوبی روند توسعه رصد شود.
صالحی اذعان داشت: صنعت برق علاوه بر نقشی که به صورت مستقیم در زندگی روزمره مردم دارد، در تمام صنایع کشور نیز نقش آفرین است؛ اگر می خواهیم جوابگوی نیاز کشور در توسعه آینده باشیم، باید به بخش برق به صورت ویژه توجه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در ۳۰ – ۴۰ سال بعد از انقلاب سرمایه گذاری بسیار خوبی در صنعت برق شده و امروز به تبع این سرمایه گذرای عظیم، تجهیزات تولیدی ما دارای بهترین کیفیت هستند.
عضو اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: تا امروز توانسته ایم در برخی بازارهای کشورهای همسایه حضور داشته باشیم اما ظرفیت های بسیاری برای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت برق داریم که استفاده از این ظرفیت ها، نیازمند حمایت همه جانبه دولت از بخش خصوصی فعال در این بخش است.
منبع:تسنیم کد خبر:۸۸۸۴۲۷ تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ – ۱۱:۰۷