دولت در بخش آب و برق از پژوهش های کاربردی و فعالیتهای دانش بنیان حمایت می کند.
این مطلب را مهندس حمید چیت چیان وزیر نیرو دیروز در مراسم آغاز سال تحصیلی موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی صنعت آب و برق اعلام کرد و گفت: حیات صنعت آب و برق وابسته به توسعه آموزش ، دانش و فناوری است که یک پایه آن آموزش و پایه دیگر آن پژوهش است.
وی گفت: ما اگر آب و انرژی و پول نداشته باشیم، اما علم داشته باشیم میتوانیم در دنیا سرافراز شویم، ولی اگر آب و انرژی و پول وجود داشته باشد، اما علم نداشته باشیم، همه را به فنا خواهیم داد.
چیتچیان با اشاره به اینکه در گذشته با صدور منابع خام، کشور پیشرو جهان بودیم، اما امروزه پیشرو بودن مشروط بر این است که صادرات خدمات و محصولات فنی مهندسی و دانش بنیان داشته باشیم، گفت: صنعت آب و برق یک صنعت پویا است که مرتبا در حال حرکت به جلو است و روز به روز با فناوریهای جدید آشنا میشود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته بدون توجه به محیط زیست به تولید آب و برق میپرداختیم، اما امروزه در تولید آب و برق باید مسائل زیست محیطی را هم به شدت رعایت کنیم، خاطر نشان کرد: فعالیت صنعت آب و برق باید به گونهای باشد که بر مسائل زیست محیطی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور خدشه وارد نشود.
این عضو کابینه دولت افزود: در صنعت آب و برق تمام پرسنل از کارگران تا مهندسان و مدیران ارشد، همه نیازمند فراگیری علم و دانش و بروز بودن این علوم هستند تا بتوانند آبهای زیرزمینی، کاهش تلفات شبکههای آب و برق و … را بهخوبی مدیریت کنند، زیرا بدون فراگیری علم جدید قادر نخواهند بود پویایی صنعت آب و برق را حفظ کنند.
وی در اهمیت فراگیری علم و دانش برای مدیران وزارت نیرو تاکید کرد: حتی در زمانی که در تنگنای اقتصادی و محدودیت منابع مالی قرار دارید، هزینههای بخش آموزش باید افزایش یابد.
وزیر نیرو ادامه داد : وقتی در تنگنای اقتصادی هستیم و محدودیت منابع مالی داریم بیشتر نیاز به آموزش داریم، چون بهره وری بالا می رود و هزینه ها کاهش می یابد ، بنابراین هرجا از نظر فنی و مالی در تنگنا قرار گرفتیم باید بیشتر خرج آموزش کنیم.
وی با اشاره به اینکه آموزش نیاز مبرم است، افزود : بدون آموزش قادر نخواهیم بود پویایی داشته باشیم و حیات صنعت آب و برق وابسته به توسعه آموزش ، دانش و توسعه فن آوری است.
منبع:اطلاعات کد خبر:۲۶۲۶۴ تاریخ انتشار:دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴-۱۴