محمود مرسلی امروز با اشاره به تأمین آب شرب شهر اسدآباد با وجود هفت حلقه چاه تا سال گذشته، اظهار کرد: تعدادی از چاههای تأمین آب شرب در این شهر به دلیل کاهش بارندگیها و افزایش مصرف آب در پایان سال ۹۲ رانش کرده بود که با عملیاتهای کارشناسی توانستیم چهار حلقه از این چاهها را به مدار آبرسانی برگردانیم.
وی با بیان اینکه به دلیل تخریب لایههای زیرزمینی، این چاهها با مشکل آبدهی مواجه شدند، تصریح کرد: در کنار ۱۰ حلقه چاه، یک رشته قنات نیز با بیش از ۴۰۰ سال قدمت وجود داشت که متأسفانه امسال این رشته قنات برای نخستین بار خشک شد.
مدیر آب و فاضلاب شهری اسدآباد گفت: آبدهی چاهها تا قبل از ماه رمضان ۳۰۰ لیتر در ثانیه بود که این میزان به ۱۶۰ لیتر در ثانیه رسیده و حدود ۵۰ درصد از حجم تولید آب از دست رفته است.
وی احداث سه حلقه چاه جدید، اجاره چاههای کشاورزی، خریداری تجهیزات و امکانات چاهها و ایجاد فشارشکن برای تأمین آب شرب را از اقدامات انجام شده در سال جاری خواند.
مرسلی ادامه داد: برای حفاری این چاهها و خریداری تجهیزات تأمین آب شرب بیش از ۲ میلیارد تومان به صورت منفی کار شده است.
وی با بیان اینکه درخواست حفر چهار حلقه چاه جدید دیگری را به امور آب دادهایم، افزود: این امر با جانمایی و مکانیابی امور آب در سالهای آینده اجرایی خواهد شد که البته این امر منوط به تخصیص اعتبارات است.
مدیر آب و فاضلاب شهری اسدآباد با بیان اینکه برای ایجاد یک حلقه چاه نیاز به حفاری، لولهگذاری، خریداری تجهیزات، خطوط انتقال آب است که به ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، افزود: همین چهار حلقه چاه درخواست داده شده نیاز به ۳ میلیارد تومان اعتبار دارد.
وی از دیگر اقدامات را خریداری ۶ فقره فشارشکن برای کنترل آب پایین شهر دانست و گفت: سال گذشته با احداث خط انتقال جدید آب به طول ۷۰۰ متر در شهرک سیداحمد موفق شدیم تا حدودی رضایت مردم این شهرک را جلب کنیم.
مرسلی با قدردانی از زحمات نماینده مردم اسدآباد در مجلس، مدیرعامل آب و فاضلاب استان و فرماندار در خصوص اختصاص و جذب اعتبارات گفت: از محل ماده ۱۸۰ و استانی اعتباراتی برای حفر سه حلقه چاه آب شرب به مبلغ یکمیلیارد تومان جذب شده بود که البته تاکنون مبلغ کمی از این اعتبارات تخصیص پیدا کرده است.
وی با اشاره به فرسودگی ۳۰ درصدی شبکه آبرسانی در اسدآباد، گفت: فرسوده بودن این شبکه موجب پرت آب و هدررفت آن شده که برای خرید تجهیزات و اخذ مجوز شهرداری برای حفاری به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مدیر آب و فاضلاب شهری اسدآباد در ادامه به بدهی ۱٫۵ میلیارد تومانی مردم به شرکت آب و فاضلاب اشاره کرد و گفت: پرداخت این بدهیها از سوی مردم میتواند تأثیر مثبتی در زمینه کیفیت و کمیت کار آب و فاضلاب داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اسدآباد یکی از پرمصرفترین شهرستانهای استان در بحث مصرف آب است، گفت: متأسفانه شستوشویهای غیر ضروری در سطح شهر از جمله شستوشوی وسایل نقلیه، آسفالت و جداول خیابانها و کوچهها در این شهر زیاد است.
منبع:فارس کد خبر:۱۳۹۴۰۶۱۲۰۰۰۰۱۳ تاریخ انتشار:۹۴/۰۶/۱۳ – ۰۰:۱۰