وزیر نیرو گفت: نقشی که مادران جامعه میتوانند در فرهنگسازی نسل آینده کشور در مدیریت مصرف آب و برق داشته باشند از هیچ کس دیگری ساخته نیست.
مهندس “حمید چیتچیان” امروز (سهشنبه) در دوازدهمین نشست مشاورین امور زنان و خانواده دستگاههای اجرایی کشور که با حضور دکتر “شهیندخت مولاوردی” معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در ساختمان ستادی وزارت نیرو برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار داشت: ذهنیت و تفکر و تدبیر مادران میتواند در جامعه تحولی ایجاد کند که تاثیرگذاری آن را در برنامه فرزندان و نسل آینده در مدیریت مصرف آب و برق شاهد باشیم.
وی ادامه داد: از اولین روزهای زندگی کودکان، رفتار پدر و مادر میتواند آن چنان تاثیری را در زندگی فرزندان بگذارد که نسلهای آینده شاهد این تاثیرگذاریها در زمینههای مختلف از جمله مدیریت در مصرف آب و برق باشند.
وزیر نیرو با بیان این مطلب که تامین آب و برق جامعه دو خدمت بسیار بزرگ و حساس است که به عهده وزارت نیرو است، تاکید کرد: شاید بعضی از جنبههای این دو خدمت به دلیل اینکه تمام جامعه را اعم از شهر و روستا تحت پوشش قرار میدهد نسبت به خدمات سایر وزارتخانهها منحصر به فرد باشد.
وی ادامه داد: دومین ویژگی خدمت در وزارت نیرو این است که خدمات ۲۴ ساعته و لحظهای به تمام جامعه ارائه میدهد و تمام افراد شهری و روستایی در هر لحظه از شبانهروز به این خدمات نیازمند هستند و قطع لحظهای آن ممکن است باعث ایجاد آسیبهای جبران ناپذیر و اختلال در نظم جامعه شود.
چیتچیان با بیان اینکه خدمات وزارت بهداشت و درمان در زمان بروز حادثه و بیماری و خدمات آموزش و پرورش در زمان تحصیل و خدمات سایر وزارتخانهها در زمانهای خاص موردنیاز انسانهاست، افزود: آب و برق دو مقولهای هستند که بهطور مستقیم انسانها، صنعت، کشاورزی، اقتصلاد، نظم عمومی، پلیس و… را در هر لحظه منتفع میکنند و در صورت قطع برق ما علاوه بر ایجاد خلل در تمام سامانههای برقی و دولتی، راه و ترابری، تامین مایحتاج و ایجاد ترافیک، حتی قادر به دریافت پول از دستگاههای خودپرداز نیز نخواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه آب را میتواند در سدها و مخازن ذخیره کرد ولی برق قابل ذخیرهسازی در مقیاس بزرگ نیست، اظهار داشت: یکی از مراکز مهم در برق کشور، مرکز دیسپاچینگ است که باید بهطور لحظهای نیاز برق کشور را رصد کند و تولید برق و مصرف را بهطور همزمان با هم تنظیم کند.
وزیر نیرو ادامه داد: وظیفه دیسپاچینگ برقراری توازن بین تولید و مصرف است، زیرا تولید بیش از حد مصرف و مصرف بیش از حد تولید میتواند به کشور آسیب جدی وارد کند.
وی با بیان اینکه پرسنل زحمتکش وزارت نیرو در تمام مدت شبانه روز آماده خدمترسانی به جامعه هستند، بیان داشت: اگر همکاری مردم نباشد ما قادر به خدمترسانی نیستیم.
چیتچیان نقش مردم را در مدیریت مصرف که زندگی فعلی و نسل آینده را متاثر خواهد ساخت، کلیدی دانست و افزود: همکاری مردم با وزارت نیرو و بخصوص نقش مادران در خانواده اجتماع بخصوص در تربیت نسل جدید به منظور آموزش فرهنگ صحیح مصرف در بخش آب و برق میتواند کمک شایانی باشد تا نسل آینده را از نگرانی این دو نعمت الهی برهاند.
منبع:پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون) کد خبر:۹۴۰۵۱۳۱۷۳۵۴ تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۵/۱۳ ۰۱:۴۹