سعید عبداللهزاده در چهارمین نشست تخصصی محیط زیست و گردشگری با عنوان همراهی با طبیعت با موضوع “آب شرب و چالشهای پیرامون” اظهار کرد: برخی مشترکان در همدان وسواس مصرف آب دارند و از سوی دیگر قانون محکمی برای برخورد با مشترکان پرمصرف وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه برخی از مشترکان پرمصرف قبوض و صورت حساب خود را به سختی و برخی بدون هیچ اعتراضی پرداخت میکنند، افزود: وقتی آب مشترکان پرمصرف را قطع میکنیم از طریق ایجاد انشعاب غیرمجاز آب موردنیاز خود را تامین میکنند.
عبدالله زاده با اعلام اینکه صورت حساب مشترکان همدان بین ۵۰ تا ۶۰ روز ارسال میشود، تصریح کرد: در استان همدان ۳۹۲ هزار مشترک در سطح شهرها از خدمات شرکت آبفا برخوردار میشوند.
وی با بیان اینکه ۶۵ درصد مشترکان استان همدان از خدمات جمعآوری فاضلاب برخوردار هستند، عنوان کرد: جمعآوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در دستور کار شرکت قرار داشته و در قالب خدمات به مشتریان ارائه میشود.
معاون خدمات مشترکین شرکت آبفا همدان بیان کرد: در کشور شاخصهایی برای ارزیابی آبفا وجود دارد که برخورداری ۶۵ درصدی جمعیت از خدمات فاضلاب یکی از امتیازات شرکت آب و فاضلاب استان همدان محسوب میشود.
وی درباره تعرفه آب شرب نیز گفت: تعرفههای آب در کشور و استان همدان بسیار پایین بوده و مشترکان آب تنها ۳۰ درصد هزینههای تامین آب را به شرکت آب فاضلاب پرداخت میکنند.
عبدالله زاده با بیان اینکه هر مترمکعب آب برابر هزار لیتر است، تصریح کرد: هزینه تامین آب برای هر مترمکعب هزار تومان است که مردم ۳۰۰ تومان به ازای هر مترمکعب پرداخت میکنند و این در حالی است که هر بطری نیم لیتری آب معدنی به قیمت ۵۰۰ تومان بوده و قیمت این آب معدنی از یک مترمکعب آب بسیار بالاتر است.
وی با اعلام اینکه در هر دوره تنها ۴۰ درصد از صورتحسابهای صادر شده از سوی مشترکان پرداخت میشود، تاکید کرد: متاسفانه توسعه تجهیزات و تاسیسات آب و فاضلاب به سبب وجود مشکلات مالی امکان پذیر نیست.
وی میزان بدهی مشترکان به شرکت آب و فاضلاب استان همدان را ۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان ۵ میلیارد تومان متعلق به مشترکان خانگی است که امیدواریم نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کنند.
معاون خدمات مشترکین شرکت آبفا با بیان اینکه انتظار داریم مردم قبوض خود را به صورت الکترونیکی پرداخت کنند چراکه هزینههای آنها را نیز کاهش میدهد، افزود: شهرستان فامنین در پرداخت قبوض بهترین وضعیت را داشته و تاکنون ۹۸ درصد قبوض خود را به صورت الکترونیکی پرداخت کردهاند.
وی با اشاره به اینکه مشترکان خانگی در همدان در مصرف آب صرفهجویی لازم را دارند، عنوان کرد: ۱۵ درصد مشترکان تا ۵ مترمکعب، ۱۹ درصد بین ۵ تا ۱۰ مترمکعب، ۲۶ درصد بین ۱۰ تا ۱۵ مترمکعب و ۴ درصد نیز بیش از ۶۰ مترمکعب آب در ماه مصرف میکنند که مشکل اصلی شرکت گروه آخر هستند.
منبع:خبرگزاری پانا کد خبر:۳۷۸۴۳۶ تاریخ انتشار: پنج شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۵