رحیم میدانی با بیان اینکه درک موضوع بحران آب باید در گذشته اتفاق می افتاد تا امروز با این معضلات روبرو نباشیم، گفت:خشک شدن بسیاری از تالابهای سطح کشور ، این تهدید را برای سدها نیز متصور می سازد.
وی افزود: در صورتی که افکار سنتی در خصوص مصرف آب را همچنان ادامه دهیم و صرفه جویی را سرلوحه کار خود قرار ندهیم درآینده شاهد خشک شدن سدها نیز خواهیم بود.
معاون وزیر نیرو درامور آب و آبفا با اشاره به برداشتهای بی رویه آبهای سطحی درسالهای گذشته و فعلی در برخی از مناطق خاطر نشان کرد: باید به بیانضباطی ها در برداشت بی رویه آب پایان بدهیم.
میدانی با اشاره به اینکه باید با مدیریت فرابخشی سعی در حل مشکلات موضوع آب در آینده باشیم تاکید کرد:با تغییر اقلیم هواشناسی در سالهای گذشته می توان آن را یک فرصت برای قدر دانستن ارزش آب تلقی کرد،چرا که این تغییر اقلیم برای ما یک فرصت بود تا قدر منابع موجود را بدانیم.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در پاسخ به این سوال که برخی مطالعات سدسازی نیز با تغییر شرایط اقلیمی متوقف شده است، تصریح کرد: تفریط در سدسازی را قبول نداریم و معتقد هستیم باید به اندازه مناسب در پی مهار و کنترل آبهای سطحی باشیم.
میدانی اظهار داشت: باید به بحث مدیریت کیفی منابع آب ، مهندسی رودخانه های داخلی و مرزی، تربیت نیروی انسانی کارآمد و حفاظت و بهره برداری از تأسیسات آبی نیز بیش از پیش توجه کنیم.
وی در خصوص برگزاری جلسات شورای عالی آب گفت:در دولت یازدهم ۱۱ جلسه شورای عالی آب برگزار شده است،در صورتی که طی سالیان گذشته فقط ۷ جلسه با عنوان شورای عالی آب درسطح کشور تشکیل شده بود.
منبع:جهان کد خبر:۴۳۵۸۳۵ تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۶