معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه آموزش مدیریت مصرف منابع به زنان و خانوادههای روستایی در دستورکار این معاونت است، زنان روستایی را عامل توسعه پایدار دانست.
اطهره نژادی با اشاره به نقش آموزش در تولید ثروت افزود: به دنبال تحول حوزههای دانشی، بخشهای اقتصادی نیز تحول مییابند و تحول این حوزهها منجر به تغییر وضعیت جامعه روستایی خواهد شد.
وی ادامه داد: زنان روستایی عامل توسعه پایدار در روستا و بهرهمندان از این توسعه هستند، از این رو با توجه به نقش مهم و مؤثر زن در خانواده و تصمیمگیریهای خانواده، آموزشهای کوتاه مدت و بلندمدت برنامهریزی شده است. نژادی اظهار کرد: رسیدگی به هر یک از مسائل اجتماعی با توجه به موضوع و نحوه ارائه راهکارها برای آن در حیطه کاری یک سازمان یا دستگاه است. بنابراین تشخیص مسائل نیازمند دقت فراوان و بررسی موضوع از زوایای گوناگون است. وی با تأکید بر دقت لازم در شناسایی سازمانهای همکار برای حل مسائل ادامه داد: باید تعریفی صحیح از همکاریهای بین بخشی و دستگاهی ارائه کرد تا هر دستگاه در بخش مربوط به خود، اقدامات لازم را انجام دهد.
معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری اضافه کرد: در حال برنامهریزی برای ساماندهی وضعیت زنان آسیبدیده و آسیبپذیر، حمایت از بهبود وضعیت مهدهای کودک فرزندان زنان زندانی، توانمندسازی خانوادههای زندانیان و کارآفرینی دختران دانش آموخته دانشگاهی هستیم. نژادی تأکید کرد: در صورتی که این مرحله با همکاری سایر دستگاهها به خوبی پیش رود، اجرا و پایش آن نیز با سهولت بیشتری انجام خواهد شد. به گفته وی، به طور خاص حوزه زنان و خانواده، مخاطبان بسیار گسترده و از گروههای سنی، جنسی و موضوعی دارد که پرداختن به همه مسائل آنها به طور همزمان میسر نیست. نژادی با بیان اینکه نگاه حاکم بر مجموعه دولت نگاه همکاری است، ابراز امیدواری کرد که توان بهرهمندی از این فضای مثبت وجود داشته باشد.
منبع:جوان آنلاین کد خبر: ۷۲۸۴۱۵ تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۴ – ۲۰:۲۶