فرماندار پلدختر گفت: وضعیت رودخانه کشکان در جنوب لرستان نگرانکننده است که این مسئله تهدیدی برای بخش کشاورزی، سلامت و آب آشامیدنی است.
قدرت الله ترابی نژاد در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان پلدختر، اظهار داشت: جمعآوری متکدیان باید با همکاری نیروی انتظامی ، بهزیستی و شهرداری در اسرع وقت انجام شود.
وی افزود: آب مایه حیات است اما امروزه این فاکتور مهم که در سلامت جامعه نیز نقش دارد با چالش مواجه است.
فرماندار پلدختر بابیان اینکه خشکسالی این شهرستان روزبهروز بحرانیتر میشود، عنوان کرد: وضعیت رودخانه کشکان نگرانکننده است بنابراین این مسئله تهدیدی برای بخش کشاورزی، سلامت و آب آشامیدنی است.
وی با بیان اینکه مصرف آب باید مدیریت شود، گفت: بهعنوان هشدار اعلام میکنم باید مراقب سفرههای آب زیرزمینی باشیم چراکه در حال کم شدن و تحلیل رفتن هستند.
ترابی نژاد بابیان اینکه این خشکسالیها درگذشته هم بوده ولی مدیریت و ساماندهی شده است، اظهار داشت: حفاریهای سطح شهر یکی از موضوعاتی که باید به آن رسیدگی شود که در این زمینه آب و فاضلاب شهری و شهرداری باید نسبت به آسفالت آن اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: دوربینهای مداربسته سطح شهر پلدختر دارای نواقصی است که برای رفع مشکلات این نواقص باید برطرف شود.
جهانگیر اکبری شهردار پلدختر نیز در این جلسه بابیان اینکه متکدیان این شهرستان جمعآوری میشوند، اظهار داشت: هماکنون پاتوق این متکدیان بهصورت دستهجمعی در منطقه آبشار تاف است بنابراین لازم است دادگستری، بهزیستی و شهرداری این شهرستان با برنامهریزی سریع جهت جمعآوری آنها اقدام کند.
احمد کرموند، رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر در این جلسه اظهار داشت: ۸۰۰ میلیون ریال از اموال بیتالمال در خانه بهداشت روستای چم گردله شهرستان پلدختر در حال نابودی است بنابراین بخشدار مرکزی با توجه به این موضوع، مانع از بین رفتن بیتالمال شود.
وی بابیان اینکه بیماریهای انگلی و رودهای بحث همیشگی استان و شهرستان پلدختر است، افزود: از ادارات مربوطه درخواست میشود بر مسئله محیطزیست و سلامت آب نظارت و بازرسی بیشتری داشته باشند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر عنوان کرد: در سهماهه نخست امسال موردی از بیماری و با در شهرستان مشاهده نشده است.
وی بابیان اینکه با در اختیار گذاشتن سبد کالا و مواد غذایی از مادران باردار حمایت میشود، گفت: وضعیت مرگومیر کودکان زیر پنج سال در شهرستان پلدختر نگرانکننده است.
کرموند با اشاره به اینکه سالمسازی و کلرزنی باید توسط آب و فاضلاب شهری و روستایی این شهرستان انجام شود، تصریح کرد: مسئولان آب و فاضلاب روستایی شکستگی لولهها و نشتیهای آب روستاها را برطرف کنند تا با کمبود آب مشکلی پیش نیاید.
وی اظهار داشت: روزانه ۲۰۰ تانکر نفتکش در شهر پلدختر توسط کارواشها شستوشو میشود بنابراین برای جمعآوری این کارواشها همه مسئولان پایکار بیایید تا مشکل برطرف شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر افزود: اگر هر تانکر نفتکش پنج سیسی مواد نفتی را به خاک این شهرستان وارد کند تأثیر بسیار مخربی بر آبوخاک این منطقه وارد میکند.
منبع:http://lorestan.irib.ir/