۱- هنگام شستن ظروف با دست، نگذارید آب آبکشی به هدر رود. از یک سینک برای شستشو و از سینک دیگر برای آبکشی استفاده نمایید.
۲- برای شستن ظروف، آنها را در یک سینک پر از آب قرار دهید. با این کار از به هدر رفتن آب نسبت به حالتی که ظروف را با باز کردن مستقیم شیر آب می شویید، جلوگیری نموده اید.
۳- با استفاده از جارو، به جای شستن پیاده رو و ماشین رو با شیر آب، از به هدر رفتن حدود ۳۰۰ لیتر آب در هر بار عملیات شستشو جلوگیری نموده اید.
۴- در طی روز، از یک لیوان مشخص برای آب خوردن استفاده کنید.
۵- موقع شستن لباس، متناسب با میزان آن آب مصرف کنید.
۶- دیگ و ماهیتابه را بگذارید اول خیس بخورد، به جای اینکه شیر آب را روی آنها باز کنید. سعی کنید داخل آن را با سیم ظرفشویی تمیز نمایید.
۷- با نصب گرم کننده روی سینک آشپرخانه، آب مورد استفاده برای شستشو را گرم کنید. با انجام این کار علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، میزان هزینه گرمایی خانه شما کاهش پیدا خواهد کرد.
۸- مدت زمان آبکشی ماشین لباسشویی خود را در صورتیکه جدید است، کاهش دهید. زیرا ماشینهای جدید بهتر از ماشینهای قدیمی عملیات شستشوی لباسها را انجام میدهند.
۹- با شستن ماشین خود روی چمنها به چمن ها نیز آب برسانید.
۱۰- با تمیز کردن درون سطل آشغال با پارچه نم، از مصرف حجم زیادی از آب، جلوگیری نمایید.
۱۱- از یک آب پاش در هنگام شستشوی ماشین استفاده کنید و در زمان شستشو، شیر آب را ببندید. با این کار حدود ۳۵۰ لیتر آب صرفه جویی میشود.
۱۲- زمانی لباسهایتان را بشویید که به اندازه کافی زیاد شده است. با این کار ماهیانه در حدود ۲۲۰۰ لیتر آب در ماه صرفه جویی میکنید.
۱۳- از ابزار آلات مصرف آب نظیر ماشین لباسشویی نو استفاده کنید. با این کار در هر بار ۷۰ لیتر صرفه جویی انجام داده اید.
۱۴- از ماهی تابه مناسب برای پخت و پز استفاده کنید، ماهی تابه بزرگ نیاز به آب زیاد دارد.