معاون سیاسی- امنیتی استاندار کردستان گفت: دستگاههای متولی تامین آب باید تمام مناطق اعم از مناطق شهری، نواحی منفصل شهری و همچنین روستاها را به یک دید بنگرند و با حساسیت هر چه تمامتر ساماندهی وضعیت آب شرب مناطق حاشیه نشین و سکونتگاه های غیرمجاز را مورد توجه قرار دهند.
علیرضا آشناگر در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، اظهار کرد: شهرها، نواحی منفصل شهری و روستاها باید به یک اندازه از آب شرب سالم بهره مند شوند و نباید تفاوتی در این مورد در این مناطق وجود داشته باشد.
وی افزود: با توجه به تراکم بالای جمعیت در نواحی منفصل شهری از جمله نایسر، این مناطق نیازمند رسیدگی جدی به وضعیت آب شرب هستند و تامین آب در این مناطق نباید تفاوتی با دیگر مناطق شهر داشته باشد.
معاون سیاسی- امنیتی استاندار کردستان عنوان کرد: دستگاه های متولی وظیفه تامین آب در تمام نقطه جمعیتی را بر عهده دارند و باید با حساسیت هر چه تمامتر ساماندهی وضعیت آب آشامیدنی در مناطق حاشیه نشین و سکونتگاههای غیرمجاز را مورد توجه قرار دهند.
وی تصریح کرد: علیرغم حساسیت زیادی که در تامین آب آشامیدنی بهداشتی در سکونتگاه های حاشیه نشین باید وجود داشته باشد، اما تا کنون هیچ توجه ویژه ای از سوی دستگاههای مربوطه به این مسئله معطوف نبوده و در این مناطق هیچ برنامه ریزی صحیحی صورت نگرفته است.
آشناگر ذکر کرد: مسئولین باید شهرها و مناطق حاشیه ای را با یک دید بنگرند و وظیفه خود را در مقابل آنها به درستی انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه مناطق حاشیه نشین در این زمینه مهجور واقع شده اند، ادامه داد: هیچ یک از مناطق حاشیه شهرها و همچنین روستاها نباید از دارا بودن آب شرب سالم محروم بمانند و هیچ دلیلی نمی تواند کم کاریهای صورت گرفته در این زمینه را توجیه کند.
معاون سیاسی- امنیتی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای مربوطه با ارائه آمار و اطلاعات دقیق در این زمینه باید به دنبال راهکارهای لازم برای تامین آب شرب این مناطق باشند.
وی بهترین راه مقابله با انشعابات غیرمجاز در نواحی منفصل شهری و به ویژه نایسر را گذاشتن شیر آب عمومی در معابر اصلی و تامین آب به صورت کارتی نام برد و افزود: مدیران مربوطه باید گذاشتن شیر آب در معابر اصلی را به صورت ضربتی در اولویت برنامه های خود قرار دهند تا مردم این مناطق به جای خرید آب از تانکرها بتوانند از این شیرها استفاده کنند.
آشناگر خاطرنشان کرد: با رایزنی ادارات مربوطه با نمایندگان، می توان بخشی از اعتبارات ماده ۱۸۰ را به این حوزه اختصاص داد.
وی در پایان یادآور شد: آب و فاضلاب شهری و روستایی باید تامین آب شرب سالم به طور یکسان برای تمامی مناطق در اولویت کار خود قرار دهند و در این زمینه از ظرفیت فرمانداران و بخشداران نیز استفاده کنند.
منبع:ایسنا کد خبر: ۹۴۰۳۱۸۱۰۳۲۰ دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ – ۱۶:۴۳