کارشناس ارشد منابعطبیعی و آبخیزداری با بیان اینکه سیاستهای تکبعدی خودکفایی و توسعه افقی کشاورزی، موجب کاهش سطح اراضی منابعطبیعی و افزایش شدید تقاضا برای منابع آبی کشور شده است.
خلیل آقاجانلو اظهارکرد: خودکفایی و استقلال در تولید برخی محصولات استراتژیک بدون توجه به جوانب، موجب بروز مشکلات جدی شده است و این در حالی است که تاکید شده این طرحها مبتنی بر افزایش تولید در واحد سطح باشد، اما متاسفانه در عمل اراضی زیادی از منابعطبیعی کشور خواسته و ناخواسته تخریب و با تغییر کاربری پیدا کردهاند.
وی تصریح کرد: متاسفانه مدیریت بخشینگر و مشکلات اقتصاد تولید محور در دهههای گذشته، زمین را همانند یک کالای سرمایهای و منابعطبیعی را همانند بانکی کرده است که باید همه سرمایههای خود را در اختیار متقاضیان قرار دهد و متاسفانه از دیدگاه بسیاری از افراد و حتی مسوولان، منابعطبیعی بانک زمین است که باید برای هر طرح پروژه و فعالیت اجرایی، زمین اختصاص دهد.
این کارشناس ارشد با بیان اینکه نگاهی گذرا به وضعیت منابعطبیعی نشان میدهد که استراتژی بهرهبرداران در استفاده از منابعطبیعی، مبتنی بر سود و منافع شخصی کوتاهمدت است، گفت: دلیل اصلی این موضوع شرایط اقتصادی نامناسب و بخشینگری سازمانها است که باید اصلاح شود.
منبع: ایسنا کد خبر: ۹۴۰۳۱۴۰۷۸۷۹ پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ – ۱۰:۵۶