«محمد پرورش» اعلام کرد شرکت آب و فاضلاب استان تهران در سال ۱۳۹۴موفق شد با یافتن راه های جدید مبتنی بر رویکرد اقتصاد مقاومتی و استفاده از منابع مالی غیردولتی، حرکت رو به جلو خود را حتی فراتر از برنامه پیش بینی شده به پیش ببرد.
وی یادآوری کرد: تاثیر سوء تحریم های بین المللی در یک سال گذشته به محدودیت شدید منابع مالی بیشتر دستگاه های اجرایی و حتی توقف بسیاری فعالیت های آنها منجر شد.
پرورش درباره اجرای برجام تصریح کرد: برنامه های گسترده ای در سال های گذشته برای اجرای پروژه آب و فاضلاب و جبران عقب ماندگی ناشی از فقدان منابع مالی در اثر تحریم ها تهیه و تدوین شده بود و نیاز به نقدینگی در اجرای زیرساخت های آب و فاضلاب به طور کامل مشهود بود و هست.
وی گفت: انتظار می رود در سال ۱۳۹۵ با اجرای برجام و ورود سرمایه های خارجی شاهد سرعت یافتن اجرای پروژه های آبفا باشیم.
شامگاه بیست و ششم دی ماه با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه ۱+۵) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.
برپایه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که بیست و سوم تیرماه بین جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۵ (انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه و چین به همراه آلمان) با حضور اتحادیه اروپا نهایی شد، باید در ازای کاهش برخی فعالیت های اتمی تهران، تحریم های هسته ای علیه این کشور لغو شود.
مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: بند «هـ» تبصره ١٩ قانون بودجه سال ۱۳۹۴ که اجازه پیش فروش پساپ فاضلاب شهرها به شرکت های آب و فاضلاب را داده، بستر مهمی برای استفاده از سرمایه گذاری در تنوع بخشی به منابع برای اجرای پروژه های فاضلاب است.
وی افزود: شرایط خاص آب و هوایی و تغییرات نسبی اقلیم همراه با کاهش نزولات جوی و همچنین رشد فزاینده جمعیت در استان، موجب شده است محدودیت منابع آب همواره یکی از موانع ثبات و پایداری در ارائه خدمات کمی و کیفی آب باشد.
پرورش اضافه کرد: هدفگذاری اولیه امسال، ظرفیت سازی کمی و ارتقای سطح کیفی خدمات آبرسانی بود که ارتباط مستقیم با سلامت شهر تهران داشت و این مهم با بهره گیری از تصفیه خانه هفتم تهران با حضور رئیس جمهوری پایداری نسبی کمی و پایداری قطعی کیفی را برای نخستین بار پس از چند دهه میسر کرد.
وی ادامه داد: افزایش رضایتمندی ذی نفعان با ارتقای بهره وری نیروی انسانی با تکیه بر توانمندسازی و آموزش، استفاده از فناوری و هوشمندسازی تله متری و تله کامند، سیستم اطلاعات جغرافیایی، سامانه نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه، سامانه قرائت از راه دور و… در سامانه های بهره برداری و مشترکان، تسریع در اجرای پروژه های بازچرخانی آب (ساخت تصفیه خانه های فاضلاب و اجرای خطوط جمع آوری در تهران و شهرهای استان)، سرعت بخشیدن به طرح مهم رینگ پیرامونی تهران موسوم به «حضرت قمر بنی هاشم (ع)» از اولویت های شرکت بود که سال آینده نیز تداوم می یابد.
به گزارش ایرنا، طرح ساخت بزرگ ترین تونل خط انتقال فاضلاب ایران به طول ۲۷ کیلومتر و اجرای سازه ورتکس فاضلاب به عمق حدود ۳۷ متر مربوط به شرکت آب و فاضلاب استان تهران، برای نخستین بار در ایران و به عنوان بزرگ ترین ورتکس فاضلاب خاورمیانه به عنوان یکی از ۱۵ پروژه برتر جهان در سال ۲۰۱۵ از میان طرح های برتر کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، کانادا، چین، استرالیا و… انتخاب شد و در نهایت رتبه نخست را از آن خود ساخت.
منبع:صبا کد خبر:۸۲۰۰۳۶۶۶ تاریخ انتشار:۲۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۰:۲۰