مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فرآوردههای لبنی همدان از ورود روزانه ۱۳۰ تن شیر از دامداران سایر استانها به همدان خبر داد.
«محمود رشادی» پنجشنبه ۱۳ اسفند در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان، با بیان اینکه باید صنایعتبدیلی محصولات لبنی در یک مکان متمرکز شوند تا از نظر پیگیری و هماهنگ شدن شرایط بهتری داشته باشیم، افزود: از ۴ تا ۵ سال گذشته موضوعی تحتعنوان عرضه لبنیات فله درباره کارخانجات تولیدکننده فرآوردههای پاستوریزه استان مطرح است که بارها این مسأله به مسئولان ذیربط ارجاع شده و درخواست برطرف کردن آن را داشتیم اما متأسفانه اقدامات اثرگذاری انجام نشده است.
وی با اشاره به بحث حضور واحدهای فروش فرآوردههای لبنی خام در کوچه و بازارهای همدان که اثرگذار در انتقال بیماریها به مردم هستند، ادامه داد: با توجه به اینکه فرآوردههای لبنی مشمول استاندارد اجباری است، اگر علائم نداشته باشند باید از سطح شهر جمعآوری شوند بنابراین تقاضا داریم به استناد قانون این مسأله پیگیری شود.
«حمیدرضا متین»، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز به فعالیت ۲۷۰ واحد صنفی لبنی در استان اشاره کرد.
دکتر «حسین عرفانی»، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز به ۱۱ راهبرد مرکز بهداشت در خصوص تهیه و توزیع شیر فله طی برنامهای یکساله اشاره کرد و گفت: در اجرای این راهبردها نیاز سرانه شیر کم شود.
رئیس اتاق بازرگانی استان همدان نیز به انتظارات بالای دولت از بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: دولتمردان باید به بخش خصوصی اعتقاد داشته باشند و بدانند که رونق تولید، اشتغال و اقتصاد باید از کانال بخش خصوصی انجام شود.
«علیاصغر زبردست» با بیان اینکه بانکها میتوانند به راحتی از قبل شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مشکلات خود را در جهت روانسازی ارائه تسهیلات به بانک مرکزی ارجاع دهند، افزود: باید موانع کسب و کار احصا شود و به دولت انتقال یابد به طوریکه اگر کسی در جایگاه بخش خصوصی قرار گیرد متوجه میشود که چقدر فشار بر روی این بخش است.
مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز از اجرای سیستمهای نوین آبیاری در ۱۰ هزار و ۲۲ هکتار از اراضی استان خبر داد و گفت: همدان رتبه دوم کشور را پس از استان فارس در این زمینه کسب کرده البته از لحاظ مساحتی برتریم.
«حبیبالله مظاهری» با اشاره به دیون ۲۲ میلیون تومانی دولت در خصوص آبیاری نوین که باید اختصاص یابد اما پرداخت آن به تعویق افتاده است، اظهار کرد: هماکنون ۱۰ میلیارد تومان نیز در صندوق توسعه کشاوری دیون داریم که امیدواریم پرداخت شود.
«داوود شعبانلو»، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی همدان نیز گفت: شرکت پشتیبانی امور دام به تناسب ۸۰۰ تن با اتحادیه مرغداران قرارداد داشته که تاکنون ۶۷۰ تن آن را تحویل گرفته و بقیه را بهعلت پر شدن ظرفیت سردخانهها دریافت نکرده است و منتظریم شرایطی فراهم شود تا بقیه را تحویل بگیرند.
منبع:ایسنا کد خبر:۹۴۱۲۱۴۰۹۱۶۳ تاریخ انتشار:جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ – ۱۹:۳۱