اولین نشست استاندار مرکزی با خبرنگاران شامگاه گذشته برگزار شد و در این نشست که سه ساعت و نیم به طول انجامید، معاونان استاندار و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی حضور داشتند.
محمود زمانیقمی در ابتدا از دیرهنگام بودن برگزاری این نشست مطبوعاتی عذرخواهی کرد و با تأکید بر فرهنگسازی عذرخواهی در میان مسئولان، گفت: این مهم بخصوص برای کارگزاران یک ضرورت است که به دلیل اشتباهات خود در مقابل صاحبان اصلی دولت که مردم هستند، عذرخواهی کنند و خود را مطلق ندانند.
وی با اشاره به وضعیت دولت کنونی، افزود: دولت دهم کشور را در حالی تحویل گرفت که ویژگیهای بسیاری را میتوان در شرایط موجود بر عملکرد آن مترتب و تأثیرگذار دانست.
زمانیقمی بیان کرد: ما در حوزه سیاست داخلی و خارجی شرایطی کاملاً ویژه و استثنایی داشتیم؛ در سیاست خارجی شش قطعنامه پیدرپی علیه ایران به تصویب رسیده بود که آثار مخرب آن در عمق جان اقتصاد ایران نفوذ پیدا کرد.
استاندار تصریح کرد: در استان مرکزی نیز فضای کسب و کار در واحدهای بزرگ تولیدی در شرایط نامطلوبی به سر میبرد و مهمترین عامل این تأثیرگذاری منفی بر اقتصاد کشور، تأثیر تحریمهای ظالمانه بر اقتصاد ایران بود.
وی ادامه داد: در سیاست خارجی به جای شناساندن ایران و تمدن ایرانی و گفتمان انقلاب اسلامی و زوایای آن به جهان، در مسیری پیش رفتیم که ایرانهراسی در دستور کار مخالفان کشور قرار گرفت و مرتباً دیگران را از خطرات ایران میترساندند.
زمانیقمی تصریح کرد: هر کشوری که ذیل فصل هفت قطعنامه شورای امنیت قرار بگیرد، مخل نظم جهانی شناخته میشود و نسخهای متناسب با قضاوت آنان برای آن کشور پیچیده میشود، اما ایران با صبر و استقامت مردم و رهنمودهای مقام معظم رهبری و درایت دولت در مذاکرات توانست سایه جنگ و خونریزی را از سر خود بردارد.
وی با اشاره به سایر شرایط نامناسبی که دولت با وجود آنها کشور را تحویل گرفت، افزود: دولت کشور را با خزانه خالی و نرخ رشد منفی شش درصد و سیاستهایی که نباید ادامه پیدا میکرد، تحویل گرفت، اما توانست این اقتصاد ضعیف را کنترل و مهار کند.
درآمد حاصل از نفت کشور برابر با پرداخت یارانه
استاندار با تأکید بر اینکه با هر وضعیتی که کشور را تحویل گرفتیم، امروز مسئولیم و باید پاسخگو باشیم، گفت: در حال حاضر درآمد حاصل از نفت کشور برابر با پرداخت یارانه است و این موضوع نه به نفع مردم است و نه فعالیت اقتصادی در کشور ایجاد میکند. یارانهها معجونی است که از دولت گذشته به دست این دولت رسیده و نمیدانیم با آن چه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مگر به دنبال کوچک کردن دولت نبودیم، پس چرا ۴۵۰ هزار نفر از کارکنان دستگاهها مسیر قانونی برای ورود به دستگاهها را طی نکردند. در حال حاضر نیروی انسانی مازاد وجود دارد، اما پستهای سازمانی برای آنها تعریف نشده است.
زمانیقمی با بیان اینکه یک فرصت اعتباری و درآمد تاریخی در شرایط گذشته کشور وجود داشت، گفت: درآمد هشت سال کشور در دو دولت قبلی به اندازه درآمد ۷۰ سال بود و آیا بهتر نبود که یک جماعت خردمند برای صدها میلیارد دلار درآمد کشور برنامهریزی میکرد؟ تمام مطالبات بزرگ مردم با این درآمدها قابل پیگیری بود.
وی افزود: دولت کنونی بیش از آنچه که در ابتدا به مردم وعده داده بود را عملیاتی کرده است.
استاندار مرکزی اظهار کرد: موفقیت در اجرای برجام، موفقیت دولت نیست بلکه موفقیت ایران و همه ارکان کشور و موفقیتی است که به فضل خداوند، اذن مقام معظم رهبری و خردمندی این دولت به سرانجام رسید و در این میان نمیتوانیم نقش دولت و تیم مذاکره کننده را نادیده بگیریم.
استاندار، کاهش درآمد حاصل از مبادلات تجاری، انزوای ایران، کند شدن حرکت چرخ اقتصاد کشور، به روز نشدن ماشینآلات قدیمی، افزایش نرخ بیکاری بخصوص در میان قشر تحصیلکرده، تعطیلی پروژههای عمرانی و تعطیلی واحدهای صنعتی و بلوکه شده ۱۰ میلیارد دلار درآمد کشور را برخی از آثار تحریم در ایران برشمرد.
وی تأکید کرد: با پیروزی کشور در حوزه دیپلماسی، تمدن ایرانی، گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و منطق گفتوگوی ما به جهان اثبات شد و به رغم تلاشهای دشمنان برجام به نتیجه رسید، اگر این مهم شکل نمیگرفت ایرانهراسی تقویت میشد و تحریمها ادامه پیدا میکرد.
زمانیقمی با بیان اینکه ما نمیتوانیم خوش عهدی طرف مقابل را در مذاکرات تضمین کنیم، اضافه کرد: با این حال، ولایت فقیهی که توانست کشور را از خطرات بزرگ و حیلههای غربیان نجات دهد، قطعاً قادر خواهد بود پاسخ بدعهدیهای طرف مقابل را نیز بدهد.
روز حمله به سفارت عربستان روز نفی خودسری و ترویج قانونگرایی نامیده شود
وی به موضوع حمله به سفارت عربستان نیز اشاره کرد و گفت: پای هیچ نهاد یا مسئولی در کشور در این حادثه در میان نیست و همه نهادهای انقلابی اعم از لشگری و کشوری همگی مخالف این اقدام بودند.
وی با بیان اینکه همه این افراد اراده جدی برای رسیدگی دقیق به این پرونده را دارند، افزود: همه مجموعه کشور بر اینکه به این پرونده رسیدگی شود، توافق تظر دارند، چراکه این اقدامی بسیار ناپسند و مشکلآفرین بود.
زمانی قمی ادامه داد: اگر قرار است به اقدام زشت عربستان در قطع گردن کسی که خواهان عدالت بود، پاسخ داده شود؛ باید میگذاشتیم این فضای منفی که علیه جریان ارتجاعی عربستان ایجاد شده بود، ادامه و تقویت میشد، اما با اقدام خودسرانه حمله به سفارت عربستان، آل سعود را طلبکار کردیم.
استاندار افزود: برای نابودی اسرائیلیها و لابیهای صهیونیسم باید کاری بجز این اقدام صورت میگرفت.
وی تصریح کرد: عربستان ماهیت ارتجاعی دارد و به شدت علیه ایران فعالیت میکند. تحریکات او در خاورمیانه داستان نیست بلکه واقعیتی است که موجب واگرایی کشورهای خلیج فارس میشود.
استاندار گفت: باید برای مقابله با این مسئله همگرایی در میان کشورهای خلیج فارس صورت بگیرد و تلاش کنیم ایران هراسی به ایران شناسی تبدیل شود و دیگران را با روح انقلاب اسلامی آشنا کنیم.
وی اظهار کرد: دیپلماسی و مذاکره هزینههای بسیاری بر گردن دولت میگذارد، این اقدام خودسرانه موجب هدررفت سرمایهها شده و به اقتصاد ایران ضربه زد و حتی موجب افزایش بیش از پیش بیکاری شد.
استاندار مرکزی گفت: پیشنهاد میشود، روزی که به این سفارت حمله شد، روز نفی خودسری و ترویج قانونگرایی نامیده شود. این پیشنهاد به دولت منتقل خواهد شد.
وی ادامه داد: هدف از این کار بتسازی علیه این افراد نیست بلکه ترویج این تفکر است که عمل خارج از قانون به همه ضربه میزند و برای اجرای قانون باید پافشاری شود، همچنین آثار عدم رعایت قانون و نفی قانونگریزی باید گوشزد شود.
زمانیقمی گفت: این اتفاق نباید تکرار شود و باید از مرتکب شوندگان این اقدام نیز بخواهیم که دیگر چنین حرکاتی را تکرار نکنند.
اولویتهای استان مرکزی/کسانی که باید از قطار مدیریت پیاده شوند
وی ضمن تشریح دستاوردهای دولت فعلی که برخی از آنها شامل طرح تحول سلامت، بیمه سلامت و افزایش قابل توجه در تولید گندم با وجود بارندگیهای کم بود، به اولویتها در استان مرکزی اشاره کرد و افزود: صیانت از واحدهای صنعتی و اقتصادی که سرپا هستند، راهاندازی واحدهای تعطیل و نیمهتعطیل، کمک به سرمایهگذاریهای جدید برای فعالیتهایی که نیمهکاره ماندهاند بخصوص در اراک، ساوه و دلیجان، سرمایهگذاری خارجی جدید و جذب سرمایهگذاری از برخی اولویتهای استان است.
استاندار مرکزی در رابطه با آلودگی هوای اراک بیان کرد: نسبت به آلودگی در شهرهای صنعتی استان از جمله اراک، ساوه و دلیجان نه تنها حساسیم بلکه در نظر داریم برنامههای مصوب کاهش آلودگی هوا را که اجرایی نشدهاند با تدبیر به پیش برده و اجرایی کنیم. در این راستا فضای سبز ایجاد شده و سوخت مازوت نیروگاه به سوخت گاز تبدیل و تمام شیرهای مازوت بسته شده است.
وی ادامه داد: باید پهنه استان مرکزی پهنه جذب سرمایهگذاری شود، همه موظف هستند خود را در این مسیر هماهنگ کنند، در غیر اینصورت باید از قطار مدیریت پیاده شوند.
زمانیقمی اصلیترین مشکل استان را بیکاری دانست و بیان کرد: بیکاری بخصوص در میان تحصیلکردهها بسیار جدی و نگرانکننده است و شرایط پساتحریم یک فرصت طلایی برای جذب سرمایهگذاری برای رفع این مشکل است که باید از آن استفاده کرد.
استاندار ضمن تأکید بر فعالسازی تولید و رفع موانع تولید افزود: تکنولوژی در واحدهای صنعتی استان مرکزی در طول سالهای گذشته دچار مشکل شده و از فرسودگی رنج میبرد و باید با تکنولوژی جدید جایگزین شود، همچنین زیرساختها دچار صدمه شده و به منظور بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای شهرستانها نیاز به منبع برق و منابع آّبی هست.
مطالعه انتقال آب از دریای خزر به استان مرکزی از سال آینده
زمانی قمی ادامه داد: برخی تصمیمات درباره تأمین منابع آبی استان که شدیداً دچار مشکل است، راه به جایی نمیبرند و نیاز به منبع جدید آب در این استان حس میشود، از این رو از سال آینده مطالعه انتقال آب از دریای خزر به استان مرکزی را در دستور کار خود قرار میدهیم، تأمین منابع آبی امکانپذیر است و بابت منابع مالی نگرانی وجود ندارد، حتی با پیشخرید آب میتوان بخش عمده اعتبارات را تأمین کرد. در این مطالعه همه روشهای ممکن بررسی خواهد شد.
استاندار گفت: باید از منابع آبی لایزال و مطمئن به استان مرکزی آب انتقال داده شود و این مهم به جدیت دنبال خواهد شد، همچنین تولید برق به عنوان یکی از عناصر زیرساختی مورد توجه است.
وی تصریح کرد: با حضور یک شرکت انگلیسی گفتوگوهایی صورت گرفت مبنی بر اینکه یک منبع برق ۲۵ مگاواتی در زرندیه و یک منبع ۲۵ مگاواتی در ساوه به عنوان پایلوت احداث شود که برای این منظور دستور آماده کردن مقدمات و تحویل زمین ظرف دو هفته صادر شده است. در صورت موفقیت آمیز بودن این اقدام، این مهم در اشل بزرگتر ۲۰۰ الی ۳۰۰ مگاواتی در اراک نیز انجام خواهد شد.
احیای فرودگاه اراک به عنوان ابزار مهم افزایش صادرات
زمانیقمی گفت: با جذب سرمایهگذاری خارجی میتوان معضل بیکاری که یک شبه به وجود نیامده و یک شبه نیز حل نمیشود را حل کرد.
وی افزود: برای احداث فرودگاه اراک هزینههای بسیاری شده و به دلایل مختلف از جمله شرایط جوی استفاده از آن دچار وقفه شده است، باید حتما این فرودگاه را به عنوان فرودگاهی که صادرات را افزایش میدهد مورد بهرهبرداری قرار داد تا این فرودگاه با جذب شریک خارجی و سرمایهگذار و هر وسیله ممکن و درست احیا شود.
وی ادامه داد: ۴۱ درصد از صادرات شمش آلومینیوم ایران از استان مرکزی صورت میگیرد، این استان دارای منابع ارزشمند سنگ و گل محلات، انار ساوه و … است و هر نقطهای از این استان دارای ظرفیتهای صادراتی است که میتواند خود را نشان دهد.
استاندار مرکزی در رابطه با موضوع راه و جاده استان مرکزی گفت: در این زمینه اقداماتی توسط معاون مربوطه در استانداری صورت گرفته و باید حتماً به سمت توسعه صنعت ریلی پیش برویم. حتما اولین درخواست من از رئیس جمهور در سفر خود به این استان این خواهد بود که راهآهن سریعالسیر که از تهران و قم به اصفهان میرود برای اراک هم تصویب شود، همچنین راه اندازی قطار حومه شهری با وزارت راه و شهرسازی در میان گذاشته شده و معاونت استانداری در حال پیگیری مقدمات آن است.
وی افزود: قطار حومه شهری، مسافر را از اراک به شازند و مهاجران و شهر جدید امیرکبیر جابجا میکند. این هم مورد نیاز استان است و باید انجام شود.
زمانی قمی ادامه داد: مسئله دیگر که در سطح کشور در حال پیگیری است در رابطه با بزرگراه خوزستان به تهران است که پیشنهاد شده به جای اینکه این بزرگراه بعد از اراک به سلفچگان برود به سمت فرمهین، آشتیان، تفرش و استان رفته و استان را از بنبست خارج کند.
استاندار گفت: اگر به دنبال همگرایی در استان هستیم باید به همه شهرهای استان بگوییم که در کنار اراک بودن برای شما به صرفه است و این را باید در عمل به شهرستانها ثابت کنیم.
فراوانی ثبتنام کاندیداها نشانه امید به فضای موجود کشور
زمانیقمی در خصوص انتخابات اظهار کرد: در مجموع ۳۴۴ نفر برای مجلس ثبتنام کردند که ۴۰ نفر از میان بانوان بودند. امسال به لحاظ تعداد ثبتنامی وضع بهتری نسبت به ادوار گذشته وجود داشت و حضور بانوان نیز خوب بود.
وی افزود: ثبتنام فراوان کاندیداها در کشور نشانه امید مردم به فضای موجود کشور بوده و گفتمانی که این حضور را غیر مبارک میداند، قبول نداریم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه ۱۲ نفر از داوطلبان انصراف دادند، گفت: ۱۴ نفر نیز احراز شرایط نکردند؛ در وضعیتی نیستیم که بگوییم کسی را رد صلاحیت کردیم و میگوییم خود را احراز صلاحیت نکردند.
وی با تأکید بر اینکه در فرآیند انتخابات اجرای قانون را با هیچ چیز عوض نمیکنم، تصریح کرد: مراجع چهارگانه برای ما مهم بوده و هستند چراکه قانون اساسی ما مرجع اطلاعاتی کشور را مشخص کرده و بقیه مراجع دیگر را در پروسه انتخابات روشن کرده است و هیچ شخص دیگری مرجع نیست.
زمانی گفت: اگر ۱۰ بار دیگر این بخش از پروسه انتخابات تکرار شود، هیأتهای اجرایی ما همین ۹۷درصدی که تأیید شدهاند را مورد تأیید قرار میدهند. ما حق نداریم پا را از این چهار مرجع فراتر بگذاریم، فروتر از قانون یا فراتر از قانون گام نمیگذاریم و از همه تصمیمات قانونی ستاد انتخاباتی تشکر و دفاع میکنم.
وی تأکید کرد: خیمهای از انقلاب را میپسندیدم که چونان سال ۵۷، میلیونها انسان آزاده را زیر سایه خود جای داد و دنبال یاس و ناامیدی نیستیم.
استاندار گفت: ۷۱ نفر رد صلاحیت هیأتهای نظارتی و ۱۱۵ نفر عدم احراز صلاحیت شدند که مجموعاً ۱۸۶ نفر میشوند، امید است در پروسه باقیمانده که شورای نگهبان بررسی میکند، شرایط بهتری بر فضای کشور و استان حاکم شود.
وی با اشاره به ثبتنام خبرگان گفت: ۱۷ نفر برای خبرگان رهبری ثبتنام کردند که ۹ نفر رد صلاحیت شدند و سه نفر انصراف دادند و پنج نفر نیز تإیید شدند.
زمانی قمی انتخابات پیش رو را در شأن و درخور ملت ایران پیشبینی کرد و گفت: نگاه ما به این انتخابات ناشی از این گفتمان است و صاحب کار را مردم میدانیم چراکه دولت را مردم روی کار آوردهاند و اگر به هر دلیلی دولت را نخواستند باید برکنار شود. نقشی که برای مردم قائل هستیم استنباطی و شخصی و مندرآوردی نیست.
وی با اشاره به فرمایشات امام علی(ع) و مقام معظم رهبری ادامه داد: مردم رعیت ما نیستند بلکه ارباب هستند و آنها هستند که سرنوشت خود را به دست خود تعیین میکنند. در انتخابات به هیچ مدرکی خارج از قانون اعتماد نمیکنیم و تا روز برگزاری انتخابات اینگونه خواهد بود.
استاندار با مذموم خواندن دروغگویی و بدگمانی و خودستایی، با قرائت مطالبی از احادیث امامعلی(ع)، بیان کرد: آنچه که امروز به آن نیاز شدید داریم اخلاق در جامعه است، سیاست و تصمیم منهای اخلاق هیچ ارزشی ندارد.
عوارض آلایندگی باید در مسیر خودش هزینه شود
استاندار مرکزی در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و در خصوص عوارض آلایندگی و موضوع کاهش آلودگی هوا با بیان اینکه عوارض آلایندگی باید در مسیر خودش هزینه شود، تصریح کرد: گامهایی را برای بهتر شدن شرایط هوای اراک برداشتهایم، اما معذوریتهایی موجب میشود که در برخی مواقع تدریجی عمل کنیم چراکه همه منحنیها باید به گونهای قطع شوند که نقطه اپتیموم آنها هیچ موضوع جدی استان از جمله سلامت، اشتغال و… را تهدید نکند.
استاندار گفت: از زمان استقرار من، بیش از ۱۰۰هکتار فضای سبز شکل گرفته است و تعداد روزهای آلوده در اراک به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است. مسئله آلودگی استان و سهم آلایندگی خود به مسائلی برای رقابت آلوده شده است، اما هدف من تنها خدمت به مردم این استان است.
وی بیان کرد: برای حال مشکل دنبال تعیین یک اهرم قانونی هستیم و عوارض آلایندگی شازند باید در مسیر درست خود استفاده شود.
کاهش سن اعتیاد در استان مرکزی نگران کننده است
استاندار مرکزی در پاسخ به سوالی در رابطه با تدابیر اندیشیده شده توسط استاندار برای جلوگیری از تولید و توزیع مواد مخدر و مهار آسیبهای اجتماعی ناشی از اخراج کارگران از کارخانههای استان، همچنین علت نپرداختن جدی وی به مسائل اجتماعی استان، گفت: آسیبهای اجتماعی نه تنها در استان مرکزی، بلکه در سطح کشور در هیچ سالی بهتر از سال گذشته نبوده است و در این زمینه موقعیت رو به جلویی داریم.
وی افزود: بررسی علل این مشکل ساده نبوده و این معضل تکعلتی نیست. این بررسی یک حوزه تخصصی را میطلبد، اما میتوان این نکته را پذیرفت که وقتی کارگری بیکار میشود طعمه دام آسیبهای اجتماعی قرار میگیرد، ضمن پذیرش این موضوع باید سراغ اصلیترین نیاز این کشور یعنی ارتقای حوزه اقتصاد و رونق وضع معیشتی مردم برویم.
زمانیقمی تصریح کرد: ریشه بسیاری از این آسیبها مسائل اقتصادی است و حتی در بروز طلاق در جامعه و به هم خوردن کانون خانوادهها ردپای نبود درآمد دیده میشود.
وی با تأکید بر اینکه پرداختن به آسیبهای اجتماعی موضوع جدی استانداری است، ادامه داد: استان مرکزی نه بارانداز و نه ترانزیت مواد مخدر است، اما جمعیت معتاد بسیاری در این استان وجود دارد که متاسفانه سن آنها هر سال پایین میآید و این امر نگران کننده است.
استاندار با بیان اینکه اگر با موادمخدر و قاچاقچیان مبارزه صورت نمیگرفت، وضعیت ایران بسیار نابسامانتر از این بود، گفت: قبول دارم که این وضع بسیار بغرنج و پیچیده است و شاید تمکن لازم را برای انجام بسیاری از کارها نداشته باشیم و ممکن است در این زمینه کوتاهی نیز کرده باشیم که من این کوتاهی را در حوزه آسیبهای اجتماعی و آنچه که مربوط به حوزه استانداری میشود میپذیریم و شما خبرنگاران باید این مهم را یادآوری و گوشزد کنید.
استقرار خانه مطبوعات تا پایان سال
استاندار در رابطه با مسائل فرهنگ و ارشاد استان گفت: با کمک مدیرکل ارشاد استان، خانه مطبوعات تا پایان سال مستقر خواهد شد. جایگاه خبرنگاران باید دیده شود چراکه خبرنگاران رکن اساسی جامعه بوده و باید دیده شوند.
وی تصریح کرد: کمیتهای جهت رسیدگی به مسائل و مطالبات خبرنگاران و رسانهها تشکیل خواهد شد. هر سه معاون استانداری باید در این کمیته حضور داشته باشند و مسائل گوناگون از جمله بیمه خبرنگاران، در حیطه استانداری باید پیگیری شود.
ابلاغ ۱۶۰ میلیارد تومان به استان مرکزی در اسفندماه
وی در رابطه با سهم پولهای بلوکه شده، گفت: تا جایی که اعلام شده است باید ۳۲ میلیارد دلار پس از برجام آزاد شود که از این میزان ۲۸ میلیارد دلار متعلق به بانک مرکزی است. یعنی قبل از این دولت، دولتهای نهم و دهم به پشتوانه این منابع اسکناس چاپ کردهاند و این مبلغ فقط باید به خزانه واریز شود.
استاندار ادامه داد: حدود چهار و نیم میلیارد دلار نیز باید تبدیل به ریال شده و به خزانه برود، اولین سیاست دولت که اعلام کرد این است که بدهی و مطالبات پیمانکاران کشور پرداخت شود. طبق ماده ۱۸۰ عمرانی استان، حدود ۱۶۰ میلیارد تومان در اسفندماه، به استان ابلاغ میشود.
وی افزود: این بدان معنا نیست که پس از برجام همه مشکلات حل میشود، همچنین بخشی از پولها پیشخور شده است، مزیت مهم برجام این است که امروز صنعتگران استان مرکزی میتوانند با بانکهای خارج از کشور مبادله مالی داشته باشد.
استاندار گفت: اگر اعتباری به این استان داده شود، من آنرا صرف احیای راههای این استان خواهم کرد و آنرا به پایگاهی فعال برای صادرات سنگ و گل و سایر مواد و منابع تولیدی به سایر کشورها تبدیل خواهم کرد.
عامل انتشار لیست اسامی کاندیداها شناسایی شده است
شکرالله حسنبیگی معاون سیاسی امنیتی استاندار نیز در پاسخ به سوالی درباره بیاخلاقیها در پروسه انتخابات مبنی بر افشای لیست کاندیداها قبل از زمان مقرر، گفت: موضوع افشای لیستی که انجام شده و در کانالهای تلگرام پخش شد، توسط فرماندار و مشاور حقوقی استاندار و دستگاه قضایی پیگیری میشود. خوشبختانه عامل انتشار شناسایی شده و این مهم پیگیریهای خاص خود را دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با قول تشکیل خانه مطبوعات، بیان کرد: ۲۰ اسفندماه، پس از اتمام انتخابات مجلس، انتخابات خانه مطبوعات برگزار خواهد شد.
حقیقی افزود: ۱۳ نفر هیأت موسس انتخاب شدند که وظیفه آنها برگزاری انتخابات در ۲۰ اسفندماه ۹۴ است.
منبع:ایسنا کد خبر:۹۴۱۱۰۸۰۵۰۹۸ تاریخ انتشار:پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ – ۱۴:۴۱