علیرضا دائمی روز یکشنبه در سومین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در مدیریت صنعت آب و برق ( GIS) در ساری افزود: در حالی که قوی ترین مهندسان در صنعت آب و برق کشور را داریم که توانسته اند بسیاری از تجهیزات و نیازمندی های آب و برق را بومی سازی کنند ، ولی هنوز در هماهنگی و یکپارچگی برای اجرای طرح ها با مشکل مواجه هستیم.
وی به اهمیت استفاده از سد ، سد سازی ، حفر چاه و استفاده از چاه ها عمیق در کشور اشاره کرد و بیان داشت: برای اجرای طرح هوشمند سازی کنتور آب و برق و برقی کردن چاه های موجود با مشکلات اطلاعات پایه ای و همکاری بین دستگاهی مواجه هستیم.
وی ادامه داد: کمبود اعتبارات ، مشکلات سیاست گذاری ها و وجود نواقص در الزامات قانونی از دیگر چالش های جدی در توسعه طرح های صنعت و آب و برق کشور است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو تصریح کرد: امنیت ، مدیریت و یکپارچگی صنعت آب و برق کشور را توسعه می دهد.
وی به پروژه کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در مدیریت صنعت آب و برق اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به حجم بالای شبکه ها و خطوط انتقال و اضافه شدن مشترکان آب و برق ، داشتن اطلاعات مکانی در این صنعت بزرگترین و مهمترین پشتیبانی کننده برای ارایه خدمات مطلوب به مردم است.
دائمی تصریح کرد: این سامانه در دنیا قدمت بالایی دارد و هم اکنون در نظام جمهوری اسلامی نیز در حال نهایی شدن است.
سومین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی در صنعت آب و برق کشور با حضور مدیران صنعت و اب برق سراسر کشور از امروز به میزبانی مازندران در ساری آغاز بکار کرد.
به گزارش ایرنا در کنفرانس ملی دو روزه کاربرد سامانه اطلاعات مکانی آب و برق ، ۶۵۰ مقاله در شش محور زیر ساخت داده های مکانی در صنعت برق ، کاربرد سامانه اطلاعات مکانی ، بسترهای IT در پیاده سازی GIS، تجربیات و دستاوردهای موفق در حوزه GIS و SDI ایران و جهان ، آموزش و فرهنگ سازی ، بررسی اثرات اقتصادی و بکارگیری سامانه اطلاعات مکانی در صنعت آب و برق به دربیرخانه ارسال شده است .
برگزاری ۹ کارگاه آموزشی و ۶۰ غرفه نمایشگاهی درحاشیه سومین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی از برنامه های این کنفرانس است.
منبع:ایرنا کد خبر: ۸۱۸۷۵۵۶۴ (۵۰۴۳۴۴۸) تاریخ انتشار:۲۲/۰۹/۱۳۹۴ ساعت: ۱۲:۲۹